ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ

Μοσχάτο: Όλη η απολογία της 47χρονης για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή

Μοσχάτο: Όλη η απολογία της 47χρονης για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή

«Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται», επαναλαμβάνει η 47χρονη για τον θάνατο του 50χρονου ασφαλιστή στο Μοσχάτο

«Δεν είχα καμία συμμετοχή», επαναλαμβάνει η 47χρονη που κρίθηκε προφυλακιστέα για την ανθρωποκτονία του 50χρονου ασφαλιστή στο σπίτι του στο Μοσχάτο.

Στην απολογία της, που εξασφάλισε ο Alpha, η 47χρονη επαναλαμβάνει: «Αρνούμαι τις κατηγορίες που μου αποδίδονται». Για να προσθέσει: «Ο 50χρονος αυτοκτόνησε και συγκεκριμένα απαγχονίστηκε διά βρόχου».

Ακολουθεί όλη η απολογία της 47χρονης για τον ασφαλιστή στο Μοσχάτο

«Το πιο καθοριστικό στοιχείο είναι η ίδια η φωτογραφία του αυτόχειρα, την οποία τράβηξαν οι προανακριτικοί υπάλληλοι όταν μετέβησαν στο σημείο, όπου προκύπτει ότι το ύψος του μονόζυγου που τοποθέτησε ο αυτόχειρας τη θηλιά σε σχέση με το πάτωμα ήταν περίπου 1,35-1,40 που βρέθηκε με τα πόδια στο έδαφος. Μπορούσε δηλαδή να σηκωθεί, να βάλει τα χέρια του στο έδαφος και να διασωθεί.

Άρα δεν υπήρχε καμία καρέκλα, σκαμνί ή ο,τιδήποτε άλλο που απαιτείτο για την τέλεση της πράξης ή που θα συντελούσε σε αυτή. Ο αυτόχειρας αφού τοποθέτησε τη θηλιά, έθεσε το βάρος του σώματός του μπροστά, ώστε να αυτοκτονήσει. Δεν απαιτείτο ούτε καρέκλα, ούτε κάτι πρόσθετο-παρά μόνο για να ανέβει στο μονόζυγο ευχερέστερα και κατά τρόπο ποινικά και ουσιαστικά είναι αδιάφορο στο επελθόν αποτέλεσμα του θανάτου η ύπαρξη καρέκλας. Θα είχε σημασία αν ο βρόχος ήταν σε τέτοιο ύψος και θα επέτρεπε στο σώμα να ίπταται, όχι στην προκειμένη περίπτωση που το μονόζυγο ήταν τόσο χαμηλά».

Σχετικές ειδήσεις

Μοσχάτο: Δύο στοιχεία «έκαψαν» τη 47χρονη - «Μου ζήτησε να τον βοηθήσω να αυτοκτονήσει»

Μοσχάτο: Έρευνες για τη δράση του 50χρονου - Προκαταρκτική για την εμπλοκή του σε απάτες

Μοσχάτο: «Η χήρα του 50χρονου κρύβεται γιατί φοβάται - Δεν γνώριζε τίποτα»