ΕΛΛΑΔΑ

Ποια ακουστικά μας συστήνουν μία νέα, πρωτόγνωρη εμπειρία ακρόασης σε τιμή κάτω των 100€;

Ποια ακουστικά μας συστήνουν μία νέα, πρωτόγνωρη εμπειρία ακρόασης σε τιμή κάτω των 100€;

Πόσο πιο απολαυστική θα ήταν η καθημερινότητά μας, αν μπορούσαμε να εντάξουμε σε αυτήν το soundtrack που εμείς θέλουμε; Πόσο πιο ευχάριστα θα κυλούσε η καθιερωμένη διαδρομή από το σπίτι προς το γραφείο με το τρένο, η προπόνηση στο γυμναστήριο και ο απογευματινός περίπατος στην πόλη; Είναι αλήθεια πως οι αγαπημένοι μας καλλιτέχνες έχουν μία πλούσια δισκογραφία η οποία «ντύνει» με τις κατάλληλες μελωδίες κάθε στιγμή της ζωής μας. Το ερώτημα είναι, βέβαια, πώς θα απολαμβάνουμε ακόμη περισσότερο αυτά τα κομμάτια, δηλαδή το soundtrack της δικής μας καθημερινότητας;

Όσοι έχουμε επιχειρήσει να ακούσουμε μουσική, να αφεθούμε σε κάποιο podcast ή να παρακολουθήσουμε μία τηλεοπτική σειρά ενώ βρισκόμαστε σε ένα βαγόνι του τρένου γεμάτο κόσμο, ξέρουμε καλά πως οι παρεμβολές είναι πολλές για να μπορέσουμε να αφοσιωθούμε σε αυτήν την εμπειρία. Κάτι ανάλογο συμβαίνει και στο γυμναστήριο, όπου ο θόρυβος από τα όργανα γυμναστικής, δεν μας επιτρέπει να αντλήσουμε, μέσα από τη δυναμική playlist που έχουμε επιλέξει να παίζει στα αυτιά μας, το κίνητρο για να συνεχίσουμε την προσπάθεια. Πώς μπορούμε, λοιπόν, να απομονωθούμε έστω και νοητά από το εξωτερικό περιβάλλον, όταν θέλουμε να πατήσουμε «play» στην αγαπημένη μας τηλεοπτική σειρά ή σε μία χαλαρωτική playlist;

Κι όμως, η απάντηση είναι πολύ απλή. Διότι το μόνο που χρειαζόμαστε, είναι ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά από τη HUAWEI, το οποίο με τις προηγμένες λειτουργίες του, θα αναβαθμίζει κάθε εμπειρία θέασης ή ακρόασης με τον πιο high tech τρόπο και μάλιστα σε κόστος κάτω των 100€.

Αναβαθμίζοντας κάθε ξεχωριστή εμπειρία ακρόασης με τις κατάλληλες λειτουργίες

Όταν θέλουμε να αφεθούμε στη μελωδία του αγαπημένου μας μουσικού, να παρακολουθήσουμε μία συνέντευξη ενός προσώπου που μας ενδιαφέρει ή απλώς, να συγκεντρωθούμε σε αυτό που μας λέει ένα αγαπημένο πρόσωπο από την άλλη άκρη της τηλεφωνικής γραμμής, η ποιότητα του ήχου που φτάνει στα αυτιά μας, θέλουμε να είναι η καλύτερη.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό, βέβαια, από το περιβάλλον στο οποίο βρισκόμαστε εκείνη τη στιγμή. Ωστόσο, ακόμη και για εμάς που περνάμε τις περισσότερες ώρες της μέρας εκτός, στο γραφείο, τα μέσα μεταφοράς ή τον δρόμο, δηλαδή σε μέρη που επικρατεί έντονη βαβούρα και φασαρία, υπάρχει λύση. Πρόκειται για την τεχνολογία True Wireless Stereo (TWS) που μας προσφέρει μία ηχητική εμπειρία υψηλής ανάλυσης, ενώ σε συνδυασμό με τα εφέ Multi-EQ, μας επιτρέπει να προσαρμόσουμε τα ακουστικά στο ηχητικό περιεχόμενο που παράγουν. Και για να βιώσουμε την καθηλωτική εμπειρία ακρόασης που μας παρέχουν οι συγκεκριμένες τεχνολογίες, αρκεί να επενδύσουμε στα HUAWEI FreeBuds 5i, δηλαδή τα προσιτά, ασύρματα ακουστικά που διαθέτουν τη λειτουργία Active Noise Cancellation και μας δίνουν τη δυνατότητα να επιλέξουμε μεταξύ τριών λειτουργιών ακύρωσης θορύβου, της Ultra, της General και της Cozy.

Ένα ζευγάρι ακουστικά που μας προσφέρει μεγαλύτερη ευελιξία στην καθημερινότητα

Τα gadget που επιλέγουμε να μας συντροφεύουν στην καθημερινότητα, θέλουμε να κάνουν τη ζωή μας πιο άνετη, όχι πιο δύσκολη, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα ακουστικά μας. Τι είναι αυτό όμως, που ξεχωρίζει τα ιδανικά ακουστικά από τα υπόλοιπα συμβατικά ακουστικά που είναι διαθέσιμα στην αγορά;

Η απάντηση που ψάχνουμε, «κρύβεται» στη λέξη ευελιξία. Διότι ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά, όπως τα HUAWEI FreeBuds 5i, τα οποία υποστηρίζουν τη λειτουργία dual device connection, οπότε πραγματοποιούν σύνδεση μεταξύ διαφορετικών συσκευών και λειτουργικών συστημάτων απρόσκοπτα, όπως smartphones, tablets, υπολογιστές και wearable, καθώς και με όλα τα λειτουργικά συστήματα, Android, iOS και Windows, είναι ακριβώς αυτό που χρειαζόμαστε. Άλλωστε, σε μία καθημερινότητα που «τρέχει» με γρήγορες ταχύτητες, ποιος έχει χρόνο να βάζει και να βγάζει βύσματα ή να συνδέει και να αποσυνδέει συσκευές μεταξύ τους;

Επιπλέον, τα συγκεκριμένα ακουστικά προσφέρουν μία ακόμη σημαντική διευκόλυνση στους χρήστες τους, καθώς υποστηρίζουν την εναλλαγή μεταξύ μουσικής, meeting και κλήσεων, αλλά και την εναλλαγή μεταξύ συσκευών, χωρίς να απαιτούν χειροκίνητη εναλλαγή της συνδεσιμότητας.

Ένας ανθεκτικός, αδιάβροχος «σύμμαχος» με ανεπανάληπτη αυτονομία μπαταρίας

Εφόσον αποφασίσουμε να επενδύσουμε σε ένα ζευγάρι ασύρματα ακουστικά, υπάρχουν μερικά κριτήρια που χρειάζεται να λάβουμε υπόψη μας, ώστε να είμαστε σίγουροι πως η επιλογή μας θα πιάσει «τόπο». Ποια είναι αυτά τα κριτήρια; Η πιστοποίηση ΙΡ54 η οποία επιβεβαιώνει πως τα ακουστικά που επιλέξαμε είναι ανθεκτικά στην υγρασία και τον ιδρώτα, καθώς και η διάρκεια ζωής της μπαταρίας των ακουστικών μας.

Μάλιστα, αυτά τα δύο χαρακτηριστικά είναι που καθιστούν και τα ασύρματα ακουστικά HUAWEI FreeBuds 5i ως μία κορυφαία και πολύ προσιτή επιλογή για την κατηγορία τους. Πιο αναλυτικά, τα συγκεκριμένα ακουστικά έχουν λάβει πιστοποίηση ΙΡ54, ενώ με μία πλήρης φόρτιση μας προσφέρουν έως και 28 ώρες συνεχόμενης αναπαραγωγής. Ωστόσο, τις φορές που δεν έχουμε χρόνο για χάσιμο, μία σύντομη φόρτιση των 15 λεπτών μπορεί να μας εξασφαλίσει έως και τέσσερις ώρες αναπαραγωγής ήχου. Όσο για τη θήκη τους, η οποία ξεχωρίζει για το σύγχρονο design και τις εντυπωσιακές αποχρώσεις της, χρειάζεται περίπου μισή ώρα για να πραγματοποιήσει μία πλήρης φόρτιση, όταν τα ακουστικά δεν είναι τοποθετημένα μέσα σε αυτή.

Όλα τα παραπάνω είναι μόνο μερικά από τα πλεονεκτήματα που μας προσφέρουν τα καινοτόμα HUAWEI FreeBuds 5i, δηλαδή τα ασύρματα ακουστικά που υπόσχονται να μας προσφέρουν πρωτόγνωρες, κρυστάλλινες εμπειρίες ακρόασης, όπου και αν βρισκόμαστε. Πρόκειται για ένα προσιτό και αξιόπιστο gadget, το οποίο κυκλοφορεί σε τρεις μοναδικές αποχρώσεις, σε γαλάζιο, μαύρο και λευκό, ενώ είναι ειδικά σχεδιασμένο ώστε να συμβαδίζει απόλυτα με τον πολυάσχολο τρόπο ζωής μας.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της HUAWEI, καθώς και το Facebook, το Instagram και το HUAWEI Community.