ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έκανε μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα μέσα στις φυλακές

Ρούλα Πισπιρίγκου: Έκανε μνημόσυνο για την Τζωρτζίνα μέσα στις φυλακές
Eurokinissi

Η Ρούλα Πισπρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της τέλεσε τρισάγιο στο εκκλησάκι των φυλακών Κορυδαλλού για τη μικρή Τζωρτζίνα

Η μητέρα των τριών παιδιών από την Πάτρα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Star που προβλήθηκε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων, τέλεσε μόνη της το μνημόσυνο στις γυναικείες φυλακές Κορυδαλλού και στο παρεκκλήσι που υπάρχει, με την παρουσία του ιερέα, που πηγαίνει κάθε δεύτερο Σάββατο στη φυλακή.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ήταν επιθυμία της κατηγορουμένης να γίνει αυτό το τρισάγιο και να διαβαστεί μία ευχή. Μάλιστα είχε αιτηθεί να πάει και στο μνημόσυνο που τέλεσε την περασμένη Δευτέρα η μητέρα και η αδερφή της στον τάφο του παιδιού στην Πάτρα, χωρίς ωστόσο το αίτημά της να γίνει δεκτό. Το μνημόσυνο έγινε παρουσία, εκτός από τη μητέρα και της αδερφής της, του πατριού της και του θείου της.

Υπενθυμίζεται ότι μνημόσυνο τέλεσε και ο Μάνος Δασκαλάκης σε μοναστήρι την περασμένη εβδομάδα. Ήταν 29 Ιανουαρίου 2022 όταν στο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού «έσβησε» η Τζωρτζίνα.

Διαβάστε επίσης:

Πάτρα - Ιατροδικαστής Καρακούκης: Οι εκδορές στο πρόσωπο των Μαλένας και Ίριδας έγιναν πριν πεθάνουν

Πισπιρίγκου: Επίθεση Κούγια σε Νικολούλη από τον... κουρέα - «Νομίζει ότι της εξασφαλίζουν ασυλία»

Ρούλα Πισπιρίγκου: Το αίτημα αποφυλάκισης, οι νέες μηνύσεις και η παρέμβαση των ιατροδικαστών