ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ανοικτή η Αττικής Οδός - Συνεχής ρίψεις αλατιού στο οδόστρωμα

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Ανοικτή η Αττικής Οδός - Συνεχής ρίψεις αλατιού στο οδόστρωμα
Φωτογραφία αρχείου / EUROKINISSI

Κακοκαιρία Μπάρμπαρα: Λίγο μετά τις 19:00 της Κυριακής (5/2), η Αττική Οδός δόθηκε ξανά στην κυκλοφορία σε όλο το μήκος της.

Σαρώνει τη χώρα η κακοκαιρία Μπάρμπαρα, δημιουργώντας προβλήματα και στο οδικό δίκτυο. Στην Αττική υπήρξαν διακοπές κυκλοφορίας σε πολλά σημεία, με την Αττική Οδό να παραμένει κλειστή για μεγάλο διάστημα σε συγκεκριμένα σημεία.

Όπως ενημέρωσε, ωστόσο, η παραχωρησιούχος εταιρεία, η Αττική Οδός είναι ανοικτή σε όλο το μήκος της από τις 19:00 της Κυριακής. Παράλληλα, συνεχίζονται οι ρίψεις αλατιού σε συγκεκριμένα τμήματα του δρόμου, έτσι ώστε να μην προκληθούν νέα προβλήματα.

Νωρίτερα, όπως ανέφερε η ενημέρωση της Τροχαίας, η Αττική Οδός έκλεισε και στα δύο ρεύματα από το ύψος της Περιφερειακής Αιγάλεω, μέχρι τον κόμβο με την Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας.

Επί της ουσίας, από την είσοδο της Αττικής Οδού στην Ελευσίνα έχει σταματήσει η κυκλοφορία των οχημάτων στο ρεύμα προς το αεροδρόμιο, ενώ στο ρεύμα προς Ελευσίνα τα οχήματα φτάνουν ως το ύψος της Εθνικής Οδού Αθηνών – Λαμίας.

Νωρίτερα, λίγο πριν τις 17:30, η Τροχαία άνοιξε την Εθνική Οδό από την Καλυφτάκη μέχρι και τα Οινόφυτα και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας. Η κίνηση επιτρέπεται στα ΙΧ αυτοκίνητα που έχουν αντιολισθητικές αλυσίδες.

Αντίθετα, η Τροχαία Αυτοκινητοδρόμων Φθιώτιδας, Αταλάντης και Θερμοπυλών προχώρησε σε προληπτική διακοπή της κυκλοφορίας όλων των οχημάτων από τις Ράχες Φθιώτιδας μέχρι και το Κάστρο Βοιωτίας στο ρεύμα προς Αθήνα.