ΕΛΛΑΔΑ

Βόλος: «Μπούκαραν» σε σπίτι και έκλεψαν κοσμήματα και οικογενειακά κειμήλια μεγάλης αξίας

Βόλος: «Μπούκαραν» σε σπίτι και έκλεψαν κοσμήματα και οικογενειακά κειμήλια μεγάλης αξίας
Eurokinissi

Βόλος: Σε εξέλιξη η έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών – Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από γειτόνισσα

Αδίστακτοι διαρρήκτες έκαναν κλοπή σε σπίτι στη Ν. Ιωνία Βόλου νωρίς το βράδυ της Δευτέρας και κατάφεραν να αρπάξουν κοσμήματα και οικογενειακά κειμήλια μεγάλης αξίας. Η κλοπή καταγγέλθηκε από τον ιδιοκτήτη στην Αστυνομία, που κάνει έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών.

Όπως αναφέρει το magnesianews.gr, η κλοπή έγινε στις 9 το βράδυ της Δευτέρας (13/2), με δράστες πιθανόν επαγγελματίες κλέφτες, που, μη βλέποντας φώτα και διαπιστώνοντας ότι το σπίτι ήταν άδειο, πάρκαραν Ι.Χ. αυτοκίνητο πράσινου σκούρου χρώματος έξω από το σπίτι.

Από τους τέσσερις επιβάτες, οι δύο βγήκαν από το όχημα, και αφού παραβίασαν την πόρτα ασφαλείας του σπιτιού, πήγαν κατευθείαν στο υπνοδωμάτιο της ιδιοκτήτριας και έκλεψαν ό,τι υπήρχε σε κοσμήματα και παλιά οικογενειακά κειμήλια μεγάλης συναισθηματικής και οικονομικής αξίας.

Έγιναν αντιληπτοί από γειτόνισσα

Οι δράστες έγιναν αντιληπτοί από γειτόνισσα που βρισκόταν στην αυλή του σπιτιού της και τους είδε, φώναξε και πιθανόν αποχώρησαν βιαστικά, για να μην τους προλάβει η Αστυνομία. Για τον λόγο αυτό, πιθανόν δεν έψαξαν και το υπόλοιπο σπίτι για να βρουν, άλλα αντικείμενα αξίας για να κλέψουν.

Το αυτοκίνητο απομακρύνθηκε από το σπίτι και όταν ο ιδιοκτήτης ενημερώθηκε από γείτονες πήγε και διαπίστωσε ότι έγινε κλοπή. Ενημέρωσε την Αστυνομία και στο σπίτι πήγε η Σήμανση, για να συλλέξει στοιχεία, μήπως και εντοπιστεί η ταυτότητα των δραστών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο δράστες που μπήκαν στο σπίτι ήταν μελαχρινοί, ενώ φαίνεται ότι ήταν «επαγγελματίες», που κατάφεραν να παραβιάσουν με ευκολία την πόρτα ασφαλείας και να μπουν στο σπίτι.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: 11χρονη κατήγγειλε σεξουαλική παρενόχληση στη μέση του δρόμου

Σεπόλια: Αυτός είναι ο γνωστός γιατρός που κατηγορείται ότι βίαζε τη 12χρονη στο ιατρείο του

Μαίρη Παναγάκου: Οι επιστολές που άφησε ο γιος της λίγο πριν αυτοκτονήσει