ΕΛΛΑΔΑ

Τάσος Ξεκουκουλωτάκης: «Θα παίζεις το αγαπημένο σου χάντμπολ στον παράδεισο» - Θλίψη για τον 19χρονο

Τάσος Ξεκουκουλωτάκης: «Θα παίζεις το αγαπημένο σου χάντμπολ στον παράδεισο» - Θλίψη για τον 19χρονο
Facebook

Η ανείπωτη τραγωδία στην άσφαλτο που στέρησε τη ζωή από τον 19χρονο Τάσο Ξεκουκουλωτάκη προκαλεί απέραντη θλίψη στα Χανιά  - Συγκινούν τα μηνύματα για τον αδικοχαμένο νεαρό

Στο πένθος έχει βυθιστεί η τοπική κοινωνία των Χανίων από τον θάνατο του 19χρονου Τάσου Ξεκουκουλωτάκη ο οποίος τα ξημερώματα της Κυριακής (19/02) ενεπλάκη σε τροχαίο δυστύχημα και έχασε τη ζωή του.

Ο άτυχος νεαρός ήταν εξοδούχος από την 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών, όπου υπηρετούσε ενώ παράλληλα αγωνιζόταν και στην ομάδα χάντμπολ του Ωρίωνα Χανίων.

Συγκλονισμένοι οι συγγενείς και οι φίλοι του Τάσου, πληροφορήθηκαν το τραγικό συμβάν και συγκλονίζουν με τα λόγια τους για το νεαρό παιδί που έφυγε τόσο άδικα από τη ζωή.

«Θα είμαστε πάντα μαζί γιε μου» - Το σπαρακτικό μήνυμα του πατέρα του Τάσου

Ο πρωτοπεσβύτερος Δημήτριος Ξεκουκουλωτάκης. πατέρας του Τάσου θρηνεί την απώλεια του γιου του και ραγίζει καρδιές με τα λόγια του

«Εμείς πάντα θα είμαστε μαζί γιε μου. Καλό παράδεισο. Χριστός Ανέστη», έγραψε ο ιερέας σε ανάρτηση του στο Facebook, αποχαιρετώντας το παιδί του.

«Τάσο μου θα είσαι πάντα ο μικρός μας αδερφός...»

Ανείπωτη είναι η θλίψη και του αδερφού του Τάσου ο οποίος δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία από το στρατόπεδο όπου υπηρετούσε ο 19χρονος και έστειλε το δικό του μήνυμα για την τραγική απώλεια.

«Απόψε ο Θεός αποφάσισε να σε πάρει κοντά του. Γιατί ανθρώπους με την ψυχή τη δικιά σου, δεν θέλει να χαραμίζονται εδώ.

Τάσο μου θα είσαι πάντα ο μικρός μας αδερφός.

Σ' αγαπώ», έγραψε χαρακτηριστικά.

«Θα παίζεις το αγαπημένο σου χάντμπολ στον παράδεισο»

Άκρως συγκινιτική και η ανακοίνωση της ΟΧΕ για τον θάνατο του 19χρονου ήταν αθλητή του Ωρίωνα Χανίων.

Η ανακοίνωση:

«Η Ομοσπονδία Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με απέραντη θλίψη ανακοινώνει ότι ο 19χρονος αθλητής του Ωρίωνα Χανίων Τάσος Ξεκουκουλωτάκης έφυγε από τη ζωή σήμερα τα ξημερώματα σε τροχαίο δυστύχημα.

Ο Τάσος υπηρετούσε τη στρατιωτική του θητεία στην 1η Μοίρα Αλεξιπτωτιστών στο Μάλεμε Χανίων, κάνοντας ένα μικρό διάλλειμα από το χάντμπολ το οποίο αγάπησε και έπαιζε από μικρή ηλικία.

Περίμενε πως και πώς να επιστρέψει στις προπονήσεις, στους συμπαίκτες του και τους προπονητές του…

Αθλητής του Ωρίωνα Χανίων από την κατηγορία των μίνι, ο Τάσος συμμετείχε στα πανελλήνια πρωταθλήματα του χάντμπολ και του μπιτς χάντμπολ, ενώ είχε κληθεί και στις προεθνικές ομάδες μικρών ηλικιών.

Ο Πρόεδρος Κώστας Γκαντής, τα μέλη του Δ.Σ. της ΟΧΕ, ο Α’ Αντιπρόεδρος της ΕΟΕ Στέλιος Αγγελούδης, το προσωπικό και το γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας εκφράζουν τη βαθιά τους θλίψη και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στους γονείς και τα δύο μεγαλύτερα αδέρφια του Τάσου, καθώς και στην ομάδα του, τον Ωρίωνα Χανίων.

Τάσο, τώρα θα παίζεις το αγαπημένο σου χάντμπολ στον παράδεισο υπό τις οδηγίες σπουδαίων προπονητών που τους άρεσε πολύ να δουλεύουν με νέα παιδιά.

Καλό σου ταξίδι στη γειτονιά των αγγέλων».

Το χρονικό του τροχαίου δυστυχήματος στα Χανιά

Εν τω μεταξύ, οι εικόνες από το όχημα του άτυχου νέου, τις οποίες δημοσίευσε το Zarpanews, είναι ενδεικτικές της σφοδρότητας του δυστυχήματος.

Περίπου στις 1:30 τη νύχτα, στην περιοχή Αρώνι, ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματος το οποίο έπεσε πάνω σε έναν ευκάλυπτο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που μετέτρεψε σε άμορφη μάζα το όχημα.

Για τον απεγκλωβισμό του 19χρονου χρειάστηκε να επέμβει το Πυροσβεστικό Σώμα. Μάλιστα, στην επίσημη ενημέρωση αναφέρεται πως ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του.

Σχετικές ειδήσεις