ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στιγμές αγωνίας για γνωστό δικηγόρο - «Αγνοείται συγγενής μου»

Σύγκρουση τρένων στα Τέμπη: Στιγμές αγωνίας για γνωστό δικηγόρο - «Αγνοείται συγγενής μου»

Τραγωδία στα Τέμπη: Δύσκολες ώρες βιώνει ο γνωστός δικηγόρος Ανδρέας Θεοδωρόπουλος - Συγγενής του βρίσκεται ανάμεσα στους αγνοούμενους του πολύνεκρου δυστυχήματος

Σε εξέλιξη βρίσκεται η επιχείρηση διάσωσης και απεγκλωβισμού, στο σημείο της πολύνεκρης τραγωδίας στα Τέμπη όπου σημειώθηκε μετωπική σύγκρουση δύο τρένων.

Την ίδια ώρα μεγαλώνει η αγωνία των συγγενών όσων επέβαιναν στο μοιραίο τρένο και αγνοείται η τύχη τους, μεταξύ αυτών και συγγενής του γνωστού δικηγόρου Ανδρέα Θεοδωρόπουλου.

Όπως είπε στον ANT1 πρόκειται για τον δεύτερο ξάδερφό του. «Δυστυχώς αγνοείται και δικός μου συγγενής μου. Αλλά δεν είναι μόνο ο δικός μου συγγενής, αλλά για όλους. Εύχομαι να βρεθούν οι άνθρωποι αυτοί. Από ό,τι έχω καταλάβει, βρισκόταν ανάμεσα στο δεύτερο με τρίτο βαγόνι, στο μπαρ. Δυστυχώς δεν γνωρίζουμε ακόμα τι έχει γίνει. Είναι δεύτερος ξάδελφός μου», δήλωσε συγκεκριμένα ο δικηγόρος.

Και συνέχισε μιλώντας για τα λάθη που οδήγησαν στην τραγωδία, εκφράζοντας την οργή του: «Δεν μπορεί το τρένο να είναι χειροκίνητο, δεν μπορεί να μην υπάρχουν φωτοσημάνσεις, είναι απίστευτο», ανέφερε χαρακτηριστικά.