ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η 28χρονη Ελπίδα Χούπα – «Ρητή εντολή να μην ανοίξει το φέρετρο»

Τέμπη: Ταυτοποιήθηκε η 28χρονη Ελπίδα Χούπα – «Ρητή εντολή να μην ανοίξει το φέρετρο»

Τέμπη: «Όποιος και αν αναλάβει την ευθύνη ό,τι αποζημίωση και να πάρω η Ελπίδα δεν θα επιστρέψει», ξεσπάει ο αδερφός της

Δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν οι φόβοι όλων και η 28χρονη Ελπίδα Χούπα είναι μεταξύ των θυμάτων της αμαξοστοιχίας IC62 που συγκρούστηκε το βράδυ της Τρίτης (28/2) στα Τέμπη με εμπορική αμαξοστοιχία.

Την είδηση μετέφερε ο αδελφός της Σεραφείμ ο οποίος με κλάματα μίλησε στον Ant-1 και στην εκπομπή «Πρωινό».

«Ταυτοποιήθηκε η σορός. Πριν από λίγο με πήραν και από την Αστυνομία και μου είπαν ότι η κηδεία θα γίνει δημοσία δαπάνη αλλά με ρητή εντολή να μην ανοιχτεί το φέρετρο γιατί το πτώμα είναι σε άσχημη κατάσταση», ανέφερε συγκλονισμένος.

«Μάλιστα όπως ανέφερε άκουσε κάποιον υπεύθυνο να λέει: “Λάθη έγινα, λάθη θα γίνουν και λάθη θα συνεχίσουν να γίνονται”», συνέχισε.

Φανερά φορτισμένος ο αδερφός της 28χρονης Ελπίδας ξέσπασε τονίζοντας: «Όποιος και να παραιτηθεί, όποιος και να πάρει την ευθύνη, ό,τι αποζημίωση και να λάβω ως άνθρωπος δεν θα μου δώσει τίποτα την Ελπίδα πίσω».

Δείτε το βίντεο:

Λίγες ώρες νωρίτερα ο πατέρας της αδικοχαμένης Ελπίδας μιλούσε για τον ανείπωτο πόνο που βιώνει η οικογένειά του συγκλονίζοντας το Πανελλήνιο.

Δείτε τα όσα είπε ο τραγικός πατέρας:

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στα Τέμπη: Δεν βρέθηκαν φιάλες υγραερίου στο τρένο

Ανακοινώθηκε η Ειδική Επιτροπή που θα διερευνήσει το σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη

Συγκέντρωση για τα Τέμπη στην Καρδίτσα: Άναψαν κεράκια πάνω στις ράγες του τρένου