ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη - Σοκάρει ο γιατρός για την υποδοχή των συγγενών: «Στα μάτια τους έβλεπα την ψυχή των θυμάτων»

Τέμπη - Σοκάρει ο γιατρός για την υποδοχή των συγγενών: «Στα μάτια τους έβλεπα την ψυχή των θυμάτων»

Συγκλονίζει ο γιατρός που υποδέχθηκε τους συγγενείς των θυμάτων στα Τέμπη - Mίλησε για το δύσκολο έργο που ανέλαβε

Συγκλονιστική εξομολόγηση από τον γιατρό του νοσοκομείου Λάρισας, Κωνσταντίνο Λαχανά για την τραγωδία στα Τέμπη που ανέλαβε το δύσκολο έργο της υποδοχής των συγγενών των θυμάτων.

Ειδικότερα, μεταξύ άλλων, ο κ. Λαχανάς τόνισε στην ενημερωτική εκπομπή του Μεγάλου Καναλιού πως «δεν μπορώ να το περιγράψω. Τα μάτια τους και μόνο έδειχναν όλη την ψυχή τους. τα μάτια τους είχαν όλες τις ερωτήσεις για τους συγγενείς τους, μαζί. Είμαι συγκινημένος, δεν έχουμε κοιμηθεί, υποδεχτήκαμε από την πρώτη στιγμή τους συγγενείς. Το νοσοκομείο φέρθηκε άψογα».

«Είμαι πολύ μικρός στην ιεραρχία για να κάνω την επίσημη ενημέρωση για τους νεκρούς, εμείς συνεχίζουμε την δουλειά μας. Ευχαριστώ το κλιμάκιο των Αθηνών, ευρωπαϊκού επιπέδου μπορώ να πω, και τους ανθρώπους εκεί. Εγώ ήμουν στην υποδοχή των συγγενών. Ευχαριστούμε τους ανθρώπους που ήταν στο σημείο εκεί που έγινε το τραγικό δυστύχημα» πρόσθεσε, εμφανώς συγκινημένος, ο ιατρός του νοσοκομείου Λάρισας, Κωνσταντίνος Λαχανάς στο Live News με τον Νίκο Ευαγγελάτο το απόγευμα της Παρασκευής.

Διαβάστε επίσης:

Τέμπη: Επεισόδια στη διαμαρτυρία στο Σύνταγμα - Χημικά και κρότου λάμψης

Τέμπη: Το μοιραίο παιχνίδι της μοίρας για τις τρεις ξαδέλφες από την Καλαμπάκα

Τέμπη: «Πήγε στο πρώτο βαγόνι γιατί είχε σήμα», λέει ο αδερφός του αγνοούμενου Ντένις Ρούτσι