ΕΛΛΑΔΑ

Ξεσπά πατέρας θύματος για τις αποζημιώσεις της Hellenic Train: «Από δολοφόνους δεν δέχομαι χρήματα»

Ξεσπά πατέρας θύματος για τις αποζημιώσεις της Hellenic Train: «Από δολοφόνους δεν δέχομαι χρήματα»

Ότι αρνείται να πάρει οποιαδήποτε αποζημίωση από την Hellenic Train για τον θάνατο του γιου του στα Τέμπη, Δημήτρη Ασλανίδη, δήλωσε ο Παύλος Ασλανίδης.

Οργισμένος εμφανίστηκε ο πατέρας του Δημήτρη Ασλανίδη που σκοτώθηκε στη σύγκρουση των τρένων στα Τέμπη, για την ανακοίνωση της εταιρείας σχετικά με τις αποζημιώσεις στις οικογένειες των θυμάτων. «Τις αποζημιώσεις να τις δώσουν στους πολιτικούς. Εμείς τα παιδιά μας θέλουμε πίσω. Κοστολογήσανε οι Ιταλοί μαφιόζοι με τους δικούς μας μαφιόζους, πόσο κοστίζει μια ζωή. Είναι δυνατόν; Έτσι θα ξεπλυθούν νομίζουνε;

Δεν τα θέλω τα λεφτά τους με τίποτα. Κανένας δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας. Ποιος έχει τα κότσια; Αν θέλανε οι πολιτικοί πραγματική συγγνώμη να πηγαίναν στην πόρτα των 57 και να ζητούσαν συγγνώμη. Είναι μαζική δολοφονία.

Πρέπει οι εισαγγελείς να ξεκινήσουν. Αν ήμασταν σε σοβαρή χώρα ήδη θα είχαν περάσει χειροπέδες σε όλο το υπουργείο Μεταφορών. Μου έρχεται η εικόνα πώς καήκαν ζωντανά αυτά τα παιδιά και τρελαίνομαι.

Και βγάλαν και δήθεν μέτρα στήριξης. Από την τσέπη τους τα πληρώνουν; Να δεσμευτούν οι περιουσίες των υπουργών των τελευταίων 15 ετών και όχι να παίρνουν τα λεφτά του κόσμου. Ακούει κανένας εισαγγελέας να πάει να τους μαζέψει.

Δεν έχω σκοπό να μιλήσω με την εταιρεία. Με δολοφόνους δεν μιλάω».

Σχετικές ειδήσεις

Τέμπη: «Nα μη δεχτούν αποζημίωση οι συγγενείς αν τους ζητηθεί να παραιτηθούν από τα δικαιώματά τους»

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr - Τραγωδία στα Τέμπη: Τα έγγραφα της πρόσληψης του σταθμάρχη

Τέμπη: Παραμένει στη ΜΕΘ ο 20χρονος Γεράσιμος - Δίνει μεγάλη μάχη για τη ζωή του