Στην αντεπίθεση η πρόεδρος της ΡΑΣ: Θα συνεχίσω να λέω την αλήθεια

Με σκληρή γλώσσα απάντησε η πρόεδρος της ΡΑΣ, Ιωάννα Τσιαπαρίκου, σε όσα αναφέρονται για την ίδια μετά το πόρισμα της Ρυθμιστικής Αρχής για την τραγωδία στα Τέμπη.

Στην αντεπίθεση η πρόεδρος της ΡΑΣ: Θα συνεχίσω να λέω την αλήθεια
Φωτογραφία αρχείου / INTIME
2'

Έντονη διαμάχη ανάμεσα στη ΡΑΣ και τον ΟΣΕ έχει ξεσπάσει τα τελευταία 24ωρα, μετά το πόρισμα της Ρυθμιστικής Αρχής για την τραγωδία στα Τέμπη. Ειδικότερα, η πρόεδρος Ιωάννα Τσιαπαρίκου έχει βρεθεί στο στόχαστρο καθώς πέρα από τη διαμάχη ΡΑΣ και ΟΣΕ το θέμα πήρε και πολιτικές προεκτάσεις.

Με γραπτή της δήλωση, ωστόσο, η κ. Τσιαπαρίκου βγήκε στην αντεπίθεση μίλησε για δολοφονία χαρακτήρα που βρίσκεται σε εξέλιξη.

«Θα συνεχίσω να λέω την αλήθεια και να κάνω ότι περνάει από τα χέρια μου για να μπορούν να ζήσουν τα παιδιά μας στη χώρα μας με ασφάλεια και προοπτική», τονίζει στη δήλωσή της και υπογραμμίζει πως «Θα υπερασπίζομαι το Δίκιο και την Αλήθεια!».

Η δήλωση της κ. Τσιαπαρίκου:

Επειδή βρίσκεται σε εξέλιξη συντονισμένη Δολοφονία Χαρακτήρα στο πρόσωπό μου.

Επειδή εργάζομαι 25 συναπτά έτη, με ήθος, σιωπηλά και αποτελεσματικά.

Επειδή από όπου και να πέρασα, ναυτιλία, κοινωνική ασφάλιση, υγεία, μεταφορές, η πορεία μου και η δουλειά μου υπήρξε αψεγάδιαστη.

Επειδή οι σπουδές και οι περγαμηνές μου είναι πραγματικές και αδιαμφησβήτητες: Πτυχίο Οικονομικών Επιστημών Πανεπιστημίου Πειραιά, Μεταπτυχιακό στις Διεθνείς Μεταφορές University of Wales-Cardiff, Διδακτορικό με Άριστα του Οικονομικού Τμήματος του Πανεπιστημίου Πειραιά.

Επειδή δεν προέρχομαι από πολιτικό ή οικονομικό τζάκι.

Επειδή είμαι γυναίκα.

Επειδή τα κατάφερα μόνη, προερχόμενη από πάμφτωχη οικογένεια, καθώς ο συγχωρεμένος πατέρας μου βοηθούσε εμπράκτως όποιον είχε ανάγκη στον τόπο του, Ζωγράφου, Φωκίδα και όχι μόνο.

Επειδή εργάστηκα και ως υπάλληλος του ΕΦΚΑ για να μεγαλώσω τα παιδιά μου.

Επειδή οι υπάλληλοι του ΕΦΚΑ είναι οι πιο σκληρά εργαζόμενοι στο δημόσιο και συχνά και ιδιωτικό τομέα.

Επειδή, από όποια θέση και αν βρέθηκα προσπάθησα να διορθώσω, να δημιουργήσω, να φτιάξω ότι δεν φτιάχνεται σε ένα διαλυμένο κράτος.

Επειδή είμαι μάνα και νιώθω συντριβή για τους ανθρώπους και τα παιδιά που χάθηκαν.

Θα συνεχίσω να λέω την αλήθεια και να κάνω ότι περνάει από τα χέρια μου για να μπορούν να ζήσουν τα παιδιά μας στη χώρα μας με ασφάλεια και προοπτική.

Θα υπερασπίζομαι το Δίκιο και την Αλήθεια!

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή