ΕΛΛΑΔΑ

Με χειροβομβίδες είχε πιαστεί ο δολοφόνος της Ξάνθης πριν από δύο μήνες

Δροσερό Ξάνθης

Είχε συλληφθεί ξανά στις 26 Ιανουαρίου ο δράστης της δολοφονίας στην Ξάνθη, έχοντας στην κατοχή του ποσότητες ναρκωτικών, όπλα και τρεις χειροβομβίδες

Με το παρατσούκλι «Μπέγκαλο» και κάνοντας γροθιά το χέρι του, όπως βλέπετε στη φωτογραφία που εξασφάλισε το Newsbomb.gr, συστηνόταν στο Δροσερό Ξάνθης ο δολοφόνος του άτυχου πατέρα.

Της Κατερίνας Ρίστα

Ο 37χρονος Ρομά, ο οποίος κυκλοφορούσε με αλεξίσφαιρο γιλέκο, όπως μπορείτε να δείτε από τη φωτογραφία, ανέβαζε στο Tik Tok βίντεο με ύμνους στα Καλάσνικοφ (βιντεο) και είχε αδυναμία στις ….χρυσές πολυθρόνες (φωτό) είναι γνώριμος των Αρχών.

Είχε συλληφθεί ξανά στις 26 Ιανουαρίου, έχοντας στην κατοχή του ποσότητες ναρκωτικών, όπλα και τρεις χειροβομβίδες.

Πώς έγινε η δολοφονία στο Δροσερό Ξάνθης

Ο δράστης αδίστακτα και προφανώς προσχεδιασμένα, εισέβαλε στο σπίτι του θύματος, σπάζοντας την πόρτα του δωματίου, όπου βρισκόταν ο 46χρονος. Ο άτυχος άνδρας εκείνη την ώρα κοιμόταν μαζί με τη γυναίκα του ενώ δίπλα βρισκόταν ο γιος του και τα τέσσερα εγγόνια του.

Ο δολοφόνος χωρίς να σκεφτεί ότι μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο όσους βρίσκονταν στο δωμάτιο, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε πέντε φορές κατά του 46χρονου τραυματίζοντάς τον σε θώρακα, κοιλιά και πλάτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης δεν ήταν μόνος του. Κατά τη διάρκεια της δράσης του ήταν μαζί του οι δυο γιοι του και ο γαμπρός του. Αμέσως μετά την αιματηρή επίθεση, το θύμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο από τον γιο του όμως δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου ενώ ο δράστης αφού έβγαλε βίντεο στο Tik Tok, εξηγώντας τους λόγους που τον έκαναν να ανοίξει πυρ, παραδόθηκε στην Αστυνομία καταγράφοντας και την παράδοσή του.

Σχετικές ειδήσεις