ΕΛΛΑΔΑ

Ξάνθη - 37χρονος δολοφόνος: «Αν πειράξετε την οικογένειά μου, θα σας σκοτώσω όλους»

Ξάνθη - 37χρονος δολοφόνος: «Αν πειράξετε την οικογένειά μου, θα σας σκοτώσω όλους»

Ανατριχιάζουν τα βίντεο που ανέβαζε στα social media ο 37χρονος δράστης της δολοφονίας στο Δροσερό Ξάνθης.

Τρόμο προκαλούν τα βίντεο που είχε δημοσιεύσει στο TikTok ο 37χρονος Ρομά που πυροβόλησε και σκότωσε συγχωριανό του στο Δροσερό Ξάνθης τα ξημερώματα της Κυριακής (19/03).

Η τοπική κοινωνία είναι σοκαρισμένη καθώς το έγκλημα έγινε μέσα στο σπίτι του 46χρονου θύματος ο οποίος κοιμόταν στην κρεβατοκάμαρά του μαζί με τη γυναίκα του. Ο δράστης εισέβαλε στην οικία του έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε πέντε φορές κατά του άτυχου άντρα.

Έπειτα από το αιματηρό περιστατικό ο 37χρονος έσπευσε να αναρτήσει βίντεο στο TikTok στο οποίο ομολόγησε τη δολοφονία και παράλληλα εξαπέλυσε απειλές

«Αν πειράξετε την οικογένειά μου, θα σας σκοτώσω όλους», ακούγεται να λέει μεταξύ άλλων ο 37χρονος στο βίντεο, μιλώντας στα Τούρκικα.

Σε προηγούμενο βίντεο που είχε δημοσιεύσει δεν έκρυβε καθόλου την παραβατική του δράση, ανεβάζοντας ύμνους στα Καλάσνικοφ.

Αλλά και στις φωτογραφίες που εξασφάλισε το Newsbomb.gr, στις οποίες όπως βλέπετε να κάνει γροθιά το χέρι του φαίνεται να είχε αδυναμία στις …χρυσές πολυθρόνες.

Επιπλέον, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχει συγκεντρώσει το Newsbomb.gr, ο δολοφόνος ήταν γνώριμος των Αρχών ενώ στο Δροσερό Ξάνθης τον φώναζαν με το παρατσούκλι «Μπέγκαλο».

Πώς έγινε η δολοφονία στο Δροσερό Ξάνθης

Ο δράστης αδίστακτα και προφανώς προσχεδιασμένα, εισέβαλε στο σπίτι του θύματος, σπάζοντας την πόρτα του δωματίου, όπου βρισκόταν ο 46χρονος. Ο άτυχος άνδρας εκείνη την ώρα κοιμόταν μαζί με τη γυναίκα του ενώ δίπλα βρισκόταν ο γιος του και τα τέσσερα εγγόνια του.

Ο δολοφόνος χωρίς να σκεφτεί ότι μπορεί να οδηγήσει στον θάνατο όσους βρίσκονταν στο δωμάτιο, έβγαλε το όπλο και πυροβόλησε πέντε φορές κατά του 46χρονου τραυματίζοντάς τον σε θώρακα, κοιλιά και πλάτη.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, ο δράστης δεν ήταν μόνος του. Κατά τη διάρκεια της δράσης του ήταν μαζί του οι δυο γιοι του και ο γαμπρός του. Αμέσως μετά την αιματηρή επίθεση, το θύμα διακομίσθηκε στο νοσοκομείο από τον γιο του όμως δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε κατά τη διάρκεια του χειρουργείου ενώ ο δράστης αφού έβγαλε βίντεο στο Tik Tok, εξηγώντας τους λόγους που τον έκαναν να ανοίξει πυρ, παραδόθηκε στην Αστυνομία καταγράφοντας και την παράδοσή του.

Σχετικές ειδήσεις