ΕΛΛΑΔΑ

Γρηγόρης Λέων σε Αλέξη Κούγια: «Χυδαίες οι εκφράσεις του - Απαιτώ μια συγγνώμη»

Γρηγόρης Λέων σε Αλέξη Κούγια: «Χυδαίες οι εκφράσεις του - Απαιτώ μια συγγνώμη»

Ο ιατροδικαστής Γρηγόρης Λέων καλεί τον Αλέξη Κούγια να ζητήσει συγγνώμη για το σχόλιο «μ@λ@κας» που έκανε εναντίον του

Στους υβριστικούς χαρακτηρισμούς που χρησιμοποίησε εναντίον του ο συνήγορος της Ρούλας Πισπιρίγκου, Αλέξη Κούγια, απάντησε ο Γρηγόρης Λέων.

Αρχικά ο ιατροδικαστής απάντησε στη δήλωση του γνωστού ποινικολόγου ότι όσες φορές είχαν συνεργαστεί σε δικαστικές υποθέσεις, δεν είχαν κερδίσει ποτέ καθώς δεν υποστήριζε αυτά που ήθελε ο δικηγόρος.

Ο κ. Λέων τόνισε μιλώντας στον ΑΝΤ1 ότι «ξεκάθαρα ότι δεν είμαι ιατροδικαστής “juke box”, αφού είπε ότι δεν έλεγα ότι μου ζητούσε να λέω».

«Είπε και ο ίδιος επί σειρά ετών ότι συνεργαζόμαστε. Επομένως επί σειρά ετών επέλεγε να χάνει; Εάν έχει έναν επιστήμονα ο οποίος για τον όποιο λόγο δεν του κάνει, γιατί τον κρατάει; Συνεργαζόμαστε για σειρά ετών, για τουλάχιστον 10 χρόνια», πρόσθεσε

Ειδικά για τον χαρακτηρισμό «μ@λ@κας» του κ. Κούγια εναντίον του, ο ιατροδικαστής είπε πως απαιτεί μια συγγνωμή. «Όταν είσαι σε δύσκολη θέση μπορεί να λες οτιδήποτε, αλλά ακόμη και η απελπισία δεν μπορεί να σε οδηγεί σε τέτοιους χαρακτηρισμούς και απαιτώ μια συγγνώμη»

«Χυδαίες εκφράσεις τέτοιου επιπέδου απαιτούν μια συγγνώμη», επανέλαβε ο Γρηγόρης Λέων, ο οποίος ανέφερε ότι τις επόμενες ημέρες πρόκειται να βρεθεί σε δίκη με τον κ. Κούγια, αλλά σε διαφορετικές πλευρές.

Σχετικές ειδήσεις

Παρέμβαση Κούγια στην εκπομπή του Ευαγγελάτου για το «αρσενικός Πισπιρίγκος»

Κούγιας για Λέων: Θέλει να διαφημιστεί μέσα από την υπόθεση Πισπιρίγκου

Αλέξης Κούγιας σε Γρηγόρη Λέων: «Εγκαταλείπεις την επιστήμη σου για να μαζεύεις σκουπίδια;»