ΕΛΛΑΔΑ

Σιδηρόδρομος: Το Intercity έμεινε από ρεύμα πριν τη Λάρισα – Καταγγελίες επιβατών

Σιδηρόδρομος: Το Intercity έμεινε από ρεύμα πριν τη Λάρισα – Καταγγελίες επιβατών
Glomex

Απίστευτο και όμως ελληνικό, καθώς το Intercity που έκανε το δρομολόγιο Αθήνα – Θεσσαλονίκη, από τα πρώτα μετά την τραγωδία στα Τέμπη, αντιμετώπισε προβλήματα ηλεκτροδότησης…

Νέα ταλαιπωρία για τους επιβάτες των σιδηροδρόμων στην Ελλάδα. Όσοι έδειξαν εμπιστοσύνη στο τρένο και μπήκαν σε αυτό για να ταξιδέψουν από την Αθήνα προς τη Θεσσαλονίκη, ένα δρομολόγιο που ξεκίνησε πριν από μερικές ημέρες καθώς είχε διακοπεί λόγω της τραγωδίας στα Τέμπη, υπέστησαν ξανά ταλαιπωρία. Πέρα από την καθυστέρηση, βέβαια, μπαίνει στην εξίσωση και ο παράγοντας φόβος καθώς πλέον το παραμικρό συμβάν σε ένα τρένο, δημιουργεί τα ανάλογα συναισθήματα.

Τι είχε συμβεί; Επιβάτες καταγγέλλουν πως υπήρχε σοβαρό πρόβλημα με το ρεύμα λίγο έξω από τη Λάρισα. Φώτα δεν υπήρχαν, κανείς δεν ήξερε τι γινόταν και απλά τους αναφέρθηκε πως υπάρχει ένα πρόβλημα ηλεκτροδότησης. Σύμφωνα με καταγγελία επιβάτη στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega», υπήρξε καθυστέρηση τουλάχιστον μισής ώρας.

«Δεν μάθαμε ακριβώς τι έγινε. Μας είπαν ότι το πρόβλημα ήταν στο δίκτυο του ΟΣΕ και το πλήρωμα το ίδιο ήταν αρκετά ανήσυχο. Θα ανοίξουν οι πόρτες πουθενά και θα κατέβουμε, θα έρθει λεωφορείο να μας πάρει να μας πάνε Λάρισα και από εκεί Θεσσαλονίκη; Δεν υπήρχε σχέδιο για το τι θα κάνουμε», ανέφερε χαρακτηριστικά ο επιβάτης.