ΕΛΛΑΔΑ

Ραγίζει καρδιές η Δώρα Τσαμπάζη: «Ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα. Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα πένθους»

Ραγίζει καρδιές η Δώρα Τσαμπάζη: «Ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα. Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα πένθους»

«Εύχομαι κάπου εκεί κοντά στα αστέρια...» - «Ραγίζει» καρδιές η Δώρα Τσαμπάζη για το πρώτο Πάσχα που θα περάσει δίχως τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Συγκινεί τους πάντες η Δώρα Τσαμπάζη με την ανάρτησή της για το πρώτο Πάσχα που θα περάσει χωρίς τον Αλέξανδρο Νικολαΐδη.

Την μεγάλη Παρασκευή, συμπληρώνονται έξι μηνές από τη μέρα που ο Ολυμπιονίκης Αλέξανδρος Νικολαϊδης έφυγε από τη ζωή και η σύζυγός του εκφράζει τις σκέψεις τις για τις δύσκολες στιγμές που βιώνει.

Συγκεκριμένα αναφέρει:

«Αύριο ξημερώνουν 6 μήνες χωρίς εσένα. Μεγάλη Παρασκευή, ημέρα πένθους. Αγάπησα τόσο πολύ τη ζωή μου μαζί σου. Όμως με έμαθες να αγαπώ και να νιώθω ευλογημένη για όσα συνεχίζω να έχω. Τα παιδιά μας, τις στιγμές μας, έναν έρωτα που θα ζήλευαν οι καλύτεροι ποιητές στον κόσμο. Και έτσι καταφέρνω να αγαπώ και το τώρα.

Το διάστημα που λείπεις, πήρα τα μεγαλύτερα μαθήματα της ζωής μου. Μα αυτό που έμαθα περισσότερο είναι πόση δύναμη έκρυβα μέσα μου και πόσο μεγάλη ανάγκη είχα την αγάπη που εισέπραξα να την μετουσιώσω σε ενσυναίσθηση στους γύρω μου. Σε ευχαριστώ λοιπόν για όσα μου έδωσες και όσα συνεχίζεις να μου δίνεις από εκεί ψηλά. Εύχομαι κάπου εκεί κοντά στα αστέρια που λάμπουν τη νύχτα, να πετάς ανάμεσα στο φως και να μου χαμογελάς…» γράφει στην ανάρτησή της η Δώρα Τσαμπάζη.