ΕΛΛΑΔΑ

Μαρίνα Ασλάνογλου: Έχω γνωρίσει τον Αλέξη Γεωργούλη με άλλο τρόπο - Είμαι με τα θύματα

Μαρίνα Ασλάνογλου

« Για μένα ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που τον έχω γνωρίσει με έναν τρόπο και τώρα παρουσιάζεται με έναν άλλον», είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου για τον Γεωργούλη

Η υπόθεση του Αλέξη Γεωργούλη μετά την καταγγελία της Ελένης Χρονοπούλου κυριαρχεί στα ΜΜΕ τις τελευταίες μέρες με αρκετούς να έχουν τοποθετηθεί επί του ζητήματος, καταδικάζοντας τον ευρωβουλευτή.

Μάλιστα, η Μαρίνα Ασλάνογλου αναφερόμενη στον Αλέξη Γεωργούλη, τόνισε στο Happy Day πως η ίδια έχει γνωρίσει και συναναστραφεί δεν έχει σχέση με τον άνθρωπο που παρουσιάζεται τις τελευταίες ημέρες ωστόσο, όπως είπε, δεν μπορεί να εκφέρει κάποια άποψη και περιμένει τη δικαιοσύνη να κρίνει.

«Δεν είμαι πλήρως ενημερωμένη για το θέμα. Ξέρω τον Αλέξη και προσωπικά. Έχουμε συνεργαστεί. Σαφέστατα, όταν ακούγεται μια κακοποίηση για μια γυναίκα ή για έναν οποιονδήποτε άνθρωπο, είμαστε με αυτή τη πλευρά αλλά, από τη στιγμή που έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης υπάρχουν άλλοι άνθρωποι που θα εξετάσουν αυτή την κατάσταση και αυτή την υπόθεση.

Εγώ δεν μπορώ να πάρω θέση σε κάτι. Για μένα ο Αλέξης είναι ένας άνθρωπος που τον έχω γνωρίσει με έναν τρόπο και τώρα παρουσιάζεται με έναν άλλον. Δε ξέρω τι να πω πάνω σε αυτό, δε μπορώ να εκφέρω μια γνώμη. Έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Είναι σαν να σου λέει ένας άνθρωπος που τον ξέρεις στην καθημερινότητα και πως λειτουργεί, ότι λειτουργεί και κάπως αλλιώς. Όλο αυτό δημιουργεί μια σύγχυση αλλά, θα φανεί στην πορεία» είπε η Μαρίνα Ασλάνογλου.