ΕΛΛΑΔΑ

Θεσσαλονίκη: Αθλητής τερματίζει στον Μαραθώνιο και κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του

Θεσσαλονίκη: Αθλητής τερματίζει στον Μαραθώνιο και κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του

Μια ιδιαίτερα πρωτότυπη ιδέα για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του είχε ένας αθλητής που συμμετείχε στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη.

Ο Κωνσταντίνος Λολάκος, ο οποίος έτρεξε στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος» στη Θεσσαλονίκη, είχε μια ιδιαίτερα πρωτότυπη ιδέα για να κάνει πρόταση γάμου στη σύντροφό του.

Την ώρα που τερμάτισε στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης, κρατούσε ένα πλακάτ το οποίο έγραφε «Anda Cristina Butnar, will you marry me?».

Αμέσως μετά τον τερματισμό συνάντησε την αγαπημένη του και αφού της έδωσε το μήνυμα, γονάτισε και έβγαλε ένα δαχτυλίδι ζητώντας την να τον παντρευτεί. Η σύντροφός του δέχτηκε και τον αγκάλιασε.

Το ζευγάρι είναι γιατροί. Ο Κωνσταντίνος από τις Σέρρες και η σύντροφός του από τη Ρουμανία. Γνωρίστηκαν, αγαπήθηκαν, ζουν στη Θεσσαλονίκη και πλέον θα ενωθούν με τα ιερά δεσμά του γάμου.

Ο νικητής της διαδρομής

Ο Αντώνης Παπαδημητρίου από τη Χαλκιδική είναι αυτός που τερμάτισε στον 17ο Διεθνή Μαραθώνιο «Μέγας Αλέξανδρος». Χρειάστηκε 2 ώρες, 26 λεπτά και 21 δευτερόλεπτα για να διανύσει την απόσταση του Μαραθωνιου, περίπου 42 χιλιομέτρων, και να καταλήξει στο άγαλμα του Μεγάλου Αλεξάνδρου, στην παραλιακή λεωφόρο της Θεσσαλονίκης.

Δεύτερος τερμάτισε σε απόσταση αναπνοής ο Βέλγος Youssef Bouissane με χρόνο 2 ώρες 26 λεπτά και 44 δευτερόλεπτα.

Διαβάστε επίσης:

Toμ Χανκς: Γιόρτασε 35 χρόνια γάμου με τη Ρίτα Γουίλσον - «Η αγάπη είναι τα πάντα»

Πόσο έχουν αλλάξει Πρίγκιπας William και Kate σε 12 χρόνια γάμου

Kέιτ και Ουίλιαμ: Γιόρτασαν δώδεκα χρόνια γάμου και «ανέβασαν» τρυφερή φωτογραφία