ΕΛΛΑΔΑ

Παγώνη για επίθεση σε Πλεύρη: «Πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που επιτέθηκαν»

Παγώνη για επίθεση σε Πλεύρη: «Πρέπει να τιμωρηθούν αυτοί που επιτέθηκαν»
Glomex

Τα παιδιά του υπουργού είναι ανήλικα «και δεν καταλαβαίνουν γιατί συνέβη αυτό. Υπέστησαν ψυχολογική βία», επεσήμανε η κυρία Παγώνη.

Θύμα επίθεσης με γιαούρτια, ενώ έτρωγε με την οικογένειά του, ο Θάνος Πλεύρης. Για την επίθεση αυτή τοποθετήθηκε η γιατρός Ματίνα Παγώνη.

Όπως τόνισε, πάντα όλα αυτά τα περιστατικά είναι καταδικαστέα. Τα παιδιά του υπουργού είναι ανήλικα «και δεν καταλαβαίνουν γιατί συνέβη αυτό. Υπέστησαν ψυχολογική βία». Παράλληλα, επεσήμανε ότι τέτοιες επιθέσεις δεν πρέπει να συμβαίνουν σε κανέναν, άσχετα με το αν είναι υπουργός.

Η κυρία Παγώνη ανέφερε, επίσης, ότι «είναι τραγικό να γίνονται αυτά, είτε είναι έξω και τρώνε με την οικογένειά τους είτε είναι στη δουλειά τους», και μίλησε για αντίστοιχα περιστατικά βίαιης επίθεσης σε γιατρούς.

«Πρέπει να τιμωρούνται όσοι επιτίθενται. Δεν μπορεί να ζούμε σε μία κοινωνία αγριότητας. Είμαστε πολιτισμένοι άνθρωποι. Ο πολιτισμός μιας χώρας δεν εiναι αυτό το πράγμα, να πηγαίνει ο άλλος με την οικογένειά του να φάει και να δέχεται επίθεση...», είπε η γιατρός.