Η 13ΧΡΟΝΗ ΠΑΡΑΣΥΡΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟ ΙΧ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΗΣ ΑΔΕΡΦΗΣ ΤΗΣ

ΕΛΛΑΔΑ

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα στην Καλλιθέα - Ο ρόλος των μαρτύρων

Ρεπορτάζ Newsbomb.gr: Πώς έγινε το τραγικό δυστύχημα στην Καλλιθέα - Ο ρόλος των μαρτύρων
neakallithea

Η τροχαία Καλλιθέας λαμβάνοντας καταθέσεις από αυτόπτες μάρτυρες αλλά αναζητώντας και βιντεοληπτικό υλικό προσπαθεί να δώσει απαντήσεις στο πως σημειώθηκε το τραγικό αυτό δυστύχημα με θύμα ένα μικρό αγγελούδι μόλις 13 ετών.

Η έρευνα μέχρι τώρα, όπως αποκαλύπτει το newsbomb.gr έχει δείξει ότι το λαχανί smart με οδηγό τον Α.Ν κάτοικο Γλυφάδας κινούνταν στη μεσαία λωρίδα κυκλοφορίας επί της Λεωφόρου Θησέως με κατεύθυνση από την οδό Δαβάκη προς τη Λεωφόρο Ποσειδώνος.

Φθάνοντας στο ύψος της διασταύρωσης της λεωφόρου με την οδό Σπάρτης , παρέσυρε το παιδί το οποίο διέσχιζε το οδόστρωμα της οδού με κατεύθυνση από δεξιά προς τα αριστερά σε σχέση με την πορεία του οχήματος.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι το κοριτσάκι δεν ήταν μόνο αλλά συνοδευόταν από την ανήλικη αδερφή της, περίπου 14 ετών. Όλα όπως φαίνεται έγινα μπροστά στα μάτια του παιδιού το οποίο είδε την αδερφή του να σβήνει στο οδόστρωμα.

Οι σκηνές που ακολούθησαν θυμίζουν αρχαία τραγωδία. Άλλοι ούρλιαζαν , άλλοι έτρεξαν προς το παιδί και προσπαθούσαν να το επαναφέρουν , άλλοι προσέγγισαν την αδερφή της και την απομάκρυναν από το σημείο και στην άκρη του δρόμου σε κατάσταση σοκ βρισκόταν ο 32χρονο οδηγός ο οποίος δεν πίστευε αυτό που είχε συμβεί.

Το παιδί μεταφέρθηκε στο Κρατικό της Νίκαιας. Εκεί δόθηκε μάχη για να κρατηθεί στη ζωή όμως δεν άντεξε. Ο οδηγός του οχήματος συνελήφθη και υποβλήθηκε σε αλκοτέστ. Πληροφορίες αναφέρουν ότι βγήκε καθαρό. Οι αστυνομικοί τον ρωτούσαν τι συνέβη , εκείνος όμως δεν μπορούσε να αρθρώσει λέξη. «Δεν πέρασα με κόκκινο» είναι το μόνο που ψέλισε τα πρώτα λεπτά στο τμήμα όπως μεταφέρουν πηγές στο newsbomb.gr.

Στο τμήμα μεταφέρθηκε κι ένας αυτόπτης μάρτυρας ο οποίος φαίνεται πως περιέγραψε τη σκηνή της τραγωδίας.

Ο οδηγός το πρωί της Τρίτης (9/5) θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα.

Σχετικές ειδήσεις