ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση: Τροχαία και καραμπόλες μπλόκαραν τους δρόμους

Κίνηση: Τροχαία και καραμπόλες μπλόκαραν τους δρόμους
in time

Κυκλοφοριακό κομφούζιο στο λεκανοπέδιο της Αττικής λόγων τροχαίων και καραμπόλας

Τρία τροχαία έχουν σημειωθεί σήμερα στο λεκανοπέδιο της Αττικής που έχουν μπλοκάρει τους δρόμους και έτσι οι οδηγοί αγανακτούν λόγω της μεγάλης κίνησης που έχει δημιουργηθεί.

Συγκεκριμένα, μεγάλες καθυστερήσεις υπάρχουν στην παραλιακή, από το γήπεδο Καραϊσκάκη προς το ίδρυμα Πολιτισμού Σταύρος Νιάρχος, εξαιτίας καραμπόλας τριών αυτοκινήτων.

Επιπλέον, μεγάλες καθυστερήσεις και στην κάθοδο της Λεωφόρου Κηφισού, από το ύψος της Μεταμόρφωσης προς τη Νέα Φιλαδέλφεια, εξαιτίας σύγκρουσης πούλμαν με μοτοσικλέτα και δύο ΙΧ.

Αυξημένη είναι η κίνηση στο Λεκανοπέδιο της Αττικής με το κυριότερο σημείο που αντιμετωπίζει πρόβλημα να είναι η Λεωφόρος Αθηνών, ύστερα και από το τροχαίο με το Ι.Χ αυτοκίνητο και το περιπολικό.

Συγκεκριμένα, ο Κηφισός είναι στο «κόκκινο» κυρίως στην άνοδο από το ύψος του Αιγάλεω μέχρι τη Νέα Φιλαδέλφεια. Στην κάθοδο μποτιλιάρισμα σημειώνεται από το ύψος της Μεταμόρφωσης μέχρι του Ρέντη.

Στην Αττική Οδό σημειώνονται καθυστερήσεις στο ρεύμα προς Ελευσίνα από Πλακεντίας έως Κηφισίας. Στην Περιφερειακή Υμηττού παρατηρούνται καθυστερήσεις από Πλακεντίας έως Κηφισίας.

Κίνηση καταγράφεται επίσης και στα δύο ρεύματα σε Βασιλέως Κωνσταντίνου και Αρδηττού, και στις λεωφόρους Αθηνών και Σχιστού στον Σκαραμαγκά.