ΕΛΛΑΔΑ

Χανιά: Καταθέτει ο πατέρας που παρέσυρε την κόρη του με αυτοκίνητο ενώ έκανε όπισθεν

Χανιά: Καταθέτει ο πατέρας που παρέσυρε την κόρη του με αυτοκίνητο ενώ έκανε όπισθεν

Χανιά: Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση ο πατέρας του παιδιού

Σε άθλια ψυχολογική κατάσταση στα Χανιά οι γονείς του 2,5 ετών κοριτσιού που παρασύρθηκε από το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο πατέρας του.

Ο κίνδυνος για τη ζωή του παιδιού δεν έχει περάσει και ο πατέρας της ετοιμάζεται να απολογηθεί για το ατύχημα, που έστειλε το κορίτσι του διασωληνωμένο στην εντατική.

Από την πρώτη στιγμή υποστηρίζει ότι δεν το είδε την ώρα που έβγαζε το αυτοκίνητο από την αυλή του σπιτιού. Το μετέφερε γρήγορα σε νοσοκομείο, ενώ το αλκοτέστ που υποβλήθηκε ήταν αρνητικό.

Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση, εξακολουθεί να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ Παίδων του Πανεπιστημιακού Γενικού Νοσοκομείου Ηρακλείου, το 2,5 ετών κοριτσάκι από τα Χανιά μετά το σοκαριστικό ατύχημα που είχε το μεσημέρι της Τρίτης 16 Μαϊου του 2023.

Υπενθυμίζεται ότι όλα έγιναν σε χωριό της Κισσάμου στα Χανιά όταν η μικρή χτυπήθηκε κατά λάθος από το αυτοκίνητο του πατέρα της, ενώ εκείνος έκανε όπισθεν με αποτέλεσμα να τραυματίσει σοβαρά. Σήμερα, όπως αναφέρουν νεότερες πληροφορίες, αναμένεται να καταθέσει ο πατέρας του παιδιού στις αρχές, σε βάρος του οποίου, έχει σχηματισθεί δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα πρώτα λόγια που φέρεται να είπε στους αστυνομικούς σύμφωνα με την ΕΡΤ, ήταν: «Έκανα πίσω με το αυτοκίνητο για να βγω από την αυλή. Δεν κατάλαβα ότι το παιδί βρισκόταν έξω εκείνη την ώρα. Δεν το είδα». Παράλληλα έγινε και αλκοτέστ, όπως προβλέπεται, στο οποίο ήταν αρνητικός.

Οι γονείς μετέφεραν το βαριά τραυματισμένο παιδί στο νοσοκομείο Χανίων όπου οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το κρατήσουν στη ζωή. Το μεσημέρι της Τρίτης αποφασίστηκε η μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου λόγω της σοβαρότητας της κατάστασής του.

Πλέον το παιδί βρίσκεται διασωληνωμένο. Για τα αίτια του συμβάντος διενεργεί προανάκριση το Αστυνομικό Τμήμα Κισσάμου.

Έγκυος η μητέρα του κοριτσιού - Γείτονες μιλούν για το περιστατικό

Τραγική φιγούρα και η μητέρα της μικρής, η οποία είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί τους και περιμένει με αγωνία ένα καλό νέο για το αγγελούδι της.

Την ίδια ώρα γείτονες της οικογένειας μίλησαν για το συμβάν στην τηλεόραση του STAR: «Αυτό ήταν πίσω, το παιδί από το αυτοκίνητο και δεν το πήρε είδηση. Δεν το κατάλαβε ο πατέρας κι έκανε όπισθεν και το χτύπησε. Ένα 4Χ4 αγροτικό. Εμείς όλοι σοκαριστήκαμε. Είναι αμαρτία μικρό παιδάκι να χαθεί για το τίποτα», ανέφερε ένας εξ αυτών

«Οι συγγενείς όλοι έχουν φύγει και βρίσκονται αυτή την στιγμή στο νοσοκομείο. Έχουμε τρελαθεί όλοι… 2,5 χρονών παιδάκι. Ό,τι χειρότερο, δεν υπάρχουν λέξεις να πεις κάτι για αυτό», δήλωσε ένας άλλος.

Σχετικές ειδήσεις