ΕΛΛΑΔΑ

Τέμπη: Γενέθλια σε ΜΕΘ για τον Γεράσιμο που βρίσκεται σε κώμα έπειτα από το δυστύχημα

Τέμπη: Γενέθλια σε ΜΕΘ για τον Γεράσιμο που βρίσκεται σε κώμα έπειτα από το δυστύχημα

Τέμπη: 82 ημέρες βρίσκεται στη ΜΕΘ ο Γεράσιμος που έκλεισε τα 21 του χρόνια σήμερα

Σε σοβαρή κατάσταση εξακολουθεί να νοσηλεύεται ο νεαρός Γεράσιμος που τραυματίστηκε στο σιδηροδρομικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ο Γεράσιμος νοσηλεύεται στην Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λάρισας και σήμερα,Τρίτη 23 Μαΐου, έχει γενέθλια καθώς έκλεισε τα 21 του χρόνια.

Ο νεαρός φοιτητής βρίσκεται ακόμα και κώμα, με την κατάσταση της υγείας του να παραμένει κρίσιμη και σοβαρή, παρά την αισιοδοξία που επικρατεί στο ιατρικό επιτελείο, αφού κατάφερε να ξεπεράσει τις λοιμώξεις που τον ταλαιπωρούσαν.

Η θεία του έκανε μία συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook γράφοντας:

«21 σήμερα ….πολύχρονος να σε χαιρόμαστε, ευχόμαστε του χρόνου να σβήσεις μόνος σου τα κεράκια . Κράτα γερά μικρέ, μεγάλε μας γίγαντα. Σ’ αγαπάμε».

Σημειώνεται ότι ο Γεράσιμος ήταν ο μοναδικός επιζών από το πρώτο βαγόνι της επιβατικής αμαξοστοιχίας Intercity62 που το μοιραίο βράδυ της 28ης Φεβρουαρίου συγκρούστηκε με το εμπορικό τρένο στα Τέμπη.

Υπέστη βαρύτατες κρανιογκεφαλικές κακώσεις και υποβλήθηκε σε λεπτές χειρουργικές επεμβάσεις με σκοπό να αποσυμπιεστεί το κεφάλι του μετά τον σοβαρό τραυματισμό του.