ΕΛΛΑΔΑ

Δραπετσώνα: Τι συνέβη με τον οδηγό τρόλεϊ που συνελήφθη για οπλοφορία - Η ανακοίνωση της Ο.ΣΥ.

Δραπετσώνα: Συνελήφθη οδηγός τρόλεϊ για οπλοφορία - Η ανακοίνωση της Ο.ΣΥ.

Δραπετσώνα: Χειροπέδες πέρασαν οι αστυνομικές Αρχές σε οδηγό τρόλεϊ έπειτα από ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία ότι οπλοφορούσε.

Οδηγός τρόλεϊ συνελήφθη τα μεσάνυχτα της Τετάρτης έπειτα από ανώνυμη καταγγελία στην αστυνομία ότι οπλοφορούσε.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες η καταγγελία έγινε για τον οδηγό του δρομολογίου του τρόλεϊ «20» από Φάληρο προς Δραπετσώνα. Η αστυνομία έσπευσε και ο οδηγός εντοπίστηκε στην ακτή Βασιλειάδη όπου και συνελήφθη.

Οι αστυνομικοί έλαβαν σήμα από το κέντρο για να εντοπιστεί το τρόλεϊ «20» που κάνει το δρομολόγιο Νέο Φάληρο - Δραπετσώνα. Ο οδηγός τελικά εντοπίστηκε στην Ακτή Βασιλειάδη και οδηγήθηκε στην Ασφάλεια.

Μέσα στην τσάντα του εντόπισαν ένα γκλοπ, ενώ πίσω από το κάθισμα βρήκαν ένα αεροβόλο, το οποίο παίρνει σιδερένιες μπίλιες.

Η Ο.ΣΥ. (Οδικές Συγκοινωνίες) κατόπιν ενημέρωσης που έλαβε από τη ΓΑΔΑ, για το συμβάν που αφορά σε ανάρμοστη συμπεριφορά οδηγού της, η οποία δεν συνάδει με το νόμο αλλά ούτε με τις αρχές της Εταιρείας, προχώρησε στην ακόλουθη ανακοίνωση:

«Έχει ήδη εκκινήσει τις διαδικασίες εσωτερικού – πειθαρχικού ελέγχου και επιπλέον έχει καταθέσει μηνυτήρια αναφορά, ζητώντας τη διερεύνηση της υπόθεσης από τον εισαγγελέα. Επισημαίνουμε ότι βασική αρχή της Εταιρείας είναι η εξυπηρέτηση και η προστασία του πολίτη».