ΕΛΛΑΔΑ

Μητέρα της 39χρονης που δάγκωσε η οχιά: «Δεν γνωρίζαμε ότι έχει αλλεργία»

Μητέρα της 39χρονης που δάγκωσε η οχιά: «Δεν γνωρίζαμε ότι έχει αλλεργία»

Βελτίωση παρατηρείται στην υγεία της 39χρονης εθελόντριας ερπετολόγου που την τσίμπησε οχιά

Η 39χρονη εθελόντρια ερπετολόγος, που δέχθηκε δάγκωμα από οχιά την Παρασκευή, 26 Μαΐου 2023 και έκτοτε βρίσκεται στον νοσοκομείο, φαίνεται πως δεν γνώριζε ότι είχε αλλεργία.

Ειδικότερα, η εθελόντρια ερπετολόγος που κλήθηκε να απομακρύνει μία οχιά από τον προαύλιο χώρο ενός σχολείου στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης σήμερα φαίνεται πως παρουσίασε μία σχετική βελτίωση στην υγεία της, παρά το γεγονός ότι ακόμα υποστηρίζεται αναπνευστικά και αιμοδυναμικά.

Η διασωλήνωσή της είχε κριθεί απαραίτητη καθώς η υγεία της είναι επιδεινωθεί πολύ.

«Σταθερά αλλά είμαστε σε αναμονή. Έχει πάθει αλλεργικό σοκ. Της έβαλαν διάφορα φάρμακα και το αντιμετωπίζουμε. Παρακολουθείται, εν αναμονή να αντιδράσει ο οργανισμός» είπε η μητέρα της στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα».

«Η Κωνσταντίνα είναι εθελόντρια σε πολλές ομάδες με ζώα. Κάνει εθελοντισμό όπου καθαρίζουν ακτές, δάση. Τρέχει παντού. Πήρε μια εκπαίδευση για ερπετά. Είχε κληθεί κάνα-δυο φορές και σε άλλες περιπτώσεις. Της είπαν ότι υπάρχει μέσα σε τάξη σχολείου φίδι και έτρεξε. Την ώρα που πήγε να κλείσει το φερμουάρ στην τσάντα του ζώου προφανώς την τσίμπησε. ‘Εβγαλε αλλεργία που δεν γνωρίζαμε ούτε εμείς ούτε εκείνη» ανέφερε η μητέρα της ερπετολόγου.

Σχετικές ειδήσεις