ΕΛΛΑΔΑ

Προβλήματα από τα χιόνια στη Θεσσαλία

Προβλήματα από τα χιόνια στη Θεσσαλία
Η Λάρισα «ντύθηκε» σήμερα στα λευκά, όπου το χιόνι σε ορισμένες περιοχές...

Η Λάρισα «ντύθηκε» σήμερα στα λευκά, όπου το χιόνι σε ορισμένες περιοχές της πόλης φθάνει και τους 20 πόντους, με αποτέλεσμα, με απόφαση της Νομαρχίας, να κλείσουν τα σχολεία. Αντίθετα, με απόφαση του Δήμου παρέμειναν ανοιχτοί οι παιδικοί σταθμοί.

Τα συνεργεία αποχιονισμού τόσο εντός πόλης όσο και σε επίπεδο νομού αλλά και εθνικού δικτύου, "έπιασαν δουλειά" από τις πρώτες πρωινές ώρες.

Το κύμα κακοκαιρίας στη Θεσσαλία "χτύπησε" κυρίως τους νομούς Λάρισας, Τρικάλων και Καρδίτσας. Ωστόσο, αν και έπεσε αρκετό χιόνι, που υπολογίζεται ότι φθάνει μέχρι τους 30 πόντους στα ορεινά, τους 10 με 15 πόντους στα πεδινά και τους 20 πόντους μέσα στη Λάρισα, δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα και η κυκλοφορία διεξάγεται κανονικά, τόσο στο επαρχιακό όσο και στο εθνικό δίκτυο.

Στο εθνικό δίκτυο, σημειώθηκαν προβλήματα τις πρώτες πρωινές ώρες, όταν σε δύο διαφορετικές περιπτώσεις «δίπλωσαν» νταλίκες, στο ύψος των Τεμπών στη μία περίπτωση, και στο ύψος του Αγίου Παντελεήμονα στην άλλη, με αποτέλεσμα να διακοπεί η κυκλοφορία παροδικά, μέχρι να απομακρυνθούν από το δρόμο οι νταλίκες.

Δύο-τρία ορεινά χωριά είναι αποκλεισμένα, μέχρι να φθάσουν τα μηχανήματα για τον αποχιονισμό.

Ροή Ειδήσεων