ΕΛΛΑΔΑ

Θρίλερ στην Κω με την εξαφάνιση 27χρονης – Τι είπε στην αστυνομία ο σύντροφός της

Θρίλερ στην Κω με την εξαφάνιση 27χρονης – Τι είπε στην αστυνομία ο σύντροφός της

Μυστήριο καλύπτει την εξαφάνιση μιας 27χρονης υπηκόου Πολωνίας στην Κω όπου διέμεναν και εργάζονταν με τον ομοεθνή σύντροφό της.

Σύμφωνα με την καταγγελία στην αστυνομία που έγινε από τον 28χρονο σύντροφό της την περασμένη Τρίτη, τα ίχνη της συντρόφου του έχουν χαθεί από τις 12 Ιουνίου.

Ειδικότερα, τη Δευτέρα, (12/6) περίπου στις 22:30 το βράδυ επικοινώνησε με την σύντροφό του και του ανέφερε ότι βρισκόταν στο Μαρμάρι, σε κατάσταση μέθης και ότι θα την πήγαινε κάποιος στο ξενοδοχείο με την μηχανή του.

Όπως αναφέρει το dimokratiki.gr, στη συνέχεια του έστειλε την τοποθεσία της με σκοπό να μεταβεί ο σύντροφος της να την πάρει, ωστόσο όταν έφτασε στο σημείο που του υπέδειξε δεν την βρήκε.

Σε αλλεπάλληλες προσπάθειες που έκανε για να επικοινωνήσει με την σύντροφό του στο κινητό της, ήταν απενεργοποιημένο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, την 23:38 μέσω εφαρμογής εντόπισε το κινητό της τηλέφωνο στην περιοχή Τιγκάκι στη οδό Κιαπόκα αλλά το κινητό της ήταν ήδη απενεργοποιημένο.

Η σύντροφός του δεν έχει επικοινωνήσει μέχρι στιγμής με τον ίδιο, ενώ δεν εμφανίστηκε και στην εργασία της το πρωί της Παρασκευής (13/6).

Η 27χρονη, εργάζεται σε ξενοδοχείο της Κω, δεν πάσχει από ιατρικά προβλήματα ούτε έχει ψυχολογικά προβλήματα. Την ημέρα της εξαφάνισή της φορούσε ροζ φόρεμα με λουλούδια πλάτης και μπλε γυαλιά ηλίου, ενώ είχε και ένα ασημένιο σακίδιο. Έχει ύψος 1,65 και κανονική σωματική διάπλαση.

Διαβάστε επίσης:

Θεσσαλονίκη: Εξιχνιάστηκαν δύο ληστείες και εννιά κλοπές με λεία άνω των 30.000 ευρώ

Ναυάγιο στην Πύλο: Ο Αλέξης Τσίπρας μεταβαίνει στην Καλαμάτα

Γιάννης Μαρκόπουλος: Δημοσία δαπάνη η κηδεία του