ΕΛΛΑΔΑ

Δόμνα Μιχαηλίδου: Συγκλονίζει για τον πατέρα της - «Διαγνώστηκε με καρκίνο στομάχου. Μου λείπει»

Δόμνα Μιχαηλίδου: Συγκλονίζει για τον πατέρα της - «Διαγνώστηκε με καρκίνο στομάχου. Μου λείπει»
IN TIME

Συγκλονίζει η Δόμνα Μιχαηλίδου μιλώντας για την απώλεια του πατέρα της. Η μάχη με τον καρκίνο και ο τρόπος που διαχειρίστηκε τον θάνατό του.

Μια συνέντευξη πιο ανθρώπινη και έξω από τα πολιτικά πιστεύω έδωσε η υποψήφια με τη Νέα Δημοκρατία, Δόμνα Μιχαηλίδου.

Η πολιτικός μεταξύ άλλων μίλησε και για την απώλεια του πατέρα της, που της κόστισε αλλά και τον τρόπο με τον οποίο διαχειρίστηκε τον θάνατό του.

«Είχα μεγάλη αδυναμία στον πατέρα μου. Οι συμβουλές του παραμένουν φάρος στην ζωή μου. Διαγνώστηκε με καρκίνο στομάχου σε πολύ προχωρημένο στάδιο. Οι γιατροί του στο δημόσιο νοσοκομείο που ήταν, έκαναν ό,τι περνούσε από το χέρι τους και θα τους ευχαριστώ για πάντα γιατί ήταν ήρωες, παρ’ όλες τις δυσκολίες του δημόσιου συστήματος», ανέφερε αρχικά η Δόμνα Μιχαηλίδου.

Για τον τρόπο με τον οποίο το διαχειρίστηκε είπε χαρακτηριστικά στη συνέντευξή της: «Μου λείπει πολύ ο πατέρας μου, όμως η δουλειά μου μού έχει δώσει ένα μέτρο. Στον πόνο, στην δυσκολία. Με βοηθά να διαχειρίζομαι την οδυνηρή απώλειά του. Με έκανε να την δω, όσο αβάσταχτη κι να είναι, με ένα μέτρο. Όταν βλέπεις καθημερινά τόσο πόνο, σταθμίζεις διαφορετικά τα πράγματα.»