ΕΛΛΑΔΑ

Σαντορίνη: Τρεις συλλήψεις για μαστροπεία

Σαντορίνη: Τρεις συλλήψεις για μαστροπεία

Η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας γνωστοποίησε την εξιχνίαση υπόθεσης μαστροπείας. Συνελήφθησαν δύο εκδιδόμενες γυναίκες χωρίς πιστοποιητικά και ένας άνδρας που τις διευκόλυνε.

Από την Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας εξιχνιάστηκε προχθές (20/06) υπόθεση μαστροπείας και συνελήφθησαν τρεις ημεδαποί. Πρόκειται για έναν άνδρα και δύο γυναίκες, εις βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα –κατά περίπτωση– αδικήματα της μαστροπείας και παράβασης της νομοθεσίας σχετικά με τα εκδιδόμενα πρόσωπα.

Συγκεκριμένα, όπως εξακριβώθηκε, οι δράστες διαμέσου ιστοσελίδας κανόνιζαν ερωτικές συνευρέσεις με υποψήφιους ενδιαφερόμενους πελάτες, καθορίζοντας τον τόπο, τον χρόνο της συνάντησης και τη χρηματική αμοιβή.

Για την εξιχνίαση της υπόθεσης οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, στο πλαίσιο της οποίας αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, έπειτα από επικοινωνία – συνεννόηση μετέβη σε ξενοδοχειακό κατάλυμα όπου, καθ’ υπόδειξη του άνδρα – δράστη, συνάντησε τις εκδιδόμενες και αφού τούς κατέβαλε το προσυμφωνημένο χρηματικό ποσό των 150€, επενέβησαν ενεδρεύοντα στελέχη προσάγοντας τους εμπλεκομένους.

Στην κατοχή των δραστών βρέθηκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχέθηκαν 809,7€ και πέντε κινητά τηλέφωνα. Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στην Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Νάξου.

Σχετικές ειδήσεις