ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: Τροχαίο με νεκρό φαντάρο - Το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε κολώνα

Εύβοια: Τροχαίο με νεκρό φαντάρο - Το αυτοκίνητό του καρφώθηκε σε κολώνα

Λίγο μετά τις 23:00 ένα όχημα, στο οποίο επέβαινε ο 22χρονος και τρία ακόμη άτομα, εξετράπη της πορείας του - κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες - με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σε κολώνα της ΔΕΗ στο αντίθετο ρεύμα

Ένα ακόμη τροχαίο δυστύχημα σε ελληνικούς δρόμους. Αυτή τη φορά το τροχαίο με θύμα έναν φαντάρο σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στο Βέλος Αλιβέριου με έναν 22χρονο να αφήνει την τελευταία του πνοή.

Λίγο μετά τις 23:00 ένα όχημα, στο οποίο επέβαινε ο 22χρονος και τρία ακόμη άτομα, εξετράπη της πορείας του - κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες - με αποτέλεσμα να συγκρουστεί σε κολώνα της ΔΕΗ στο αντίθετο ρεύμα. Στο σημείο έσπευσαν αμέσως τρεις εθελοντές ομάδας διάσωσης Sar 312, άνδρες της Πυροσβεστικές και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Ο 22χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο Κέντρο Υγείας, ενώ τραυματίστηκαν και οι δύο επιβάτιδες του αυτοκινήτου. Σύμφωνα με όσα γίνονται γνωστά, ο 22χρονος πραγματοποιούσε την θητεία του στον στρατό ενώ βρισκόταν στην περιοχή με άδεια για να ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.