ΕΛΛΑΔΑ

Σουφλί: Αδιανόητη ασυδοσία – Έδωσαν, φίμωσαν και λήστεψαν 69χρονη και έκατσαν… να φάνε

Σουφλί: Αδιανόητη ασυδοσία – Έδωσαν, φίμωσαν και λήστεψαν 69χρονη και έκατσαν… να φάνε

Σουφλί: Παραμένει διασωληνωμένη η 69χρονη από το χωριό Κυριακή, η οποία δέχθηκε θρασύτατη επίθεση μέσα στο σπίτι της από δύο άνδρες.

Τον χάρο με τα μάτια της είδε μία 69χρονη γυναίκα στο χωριό Κυριακή στο Σουφλί, το περασμένο Σάββατο. Δύο άγνωστοι της επιτέθηκαν βίαια και μπήκαν μέσα στο σπίτι της για να τη ληστέψουν, όπως και έκαναν. Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Διδυμοτείχου για τις πρώτες βοήθειες και παρότι αρχικά έδειχνε σε καλή κατάσταση, στη συνέχεια εμφάνισε οξεία αναπνευστική ανεπάρκεια με συνέπεια να διακομιστεί στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης και να νοσηλευτεί στη ΜΕΘ.

Αναφορικά με τη ληστεία, το πλέον εξοργιστικό είναι ότι οι ληστές αφού μπήκαν στο σπίτι από το παράθυρο της κουζίνας, τη χτύπησαν, τη φίμωσαν και την έδεσαν. Σαν να μην έφταναν όλα αυτά, αλλά και η ληστεία που έκαναν, φέρονται να έκατσαν σαν… κύριοι και να έφαγαν στην κουζίνα της 69χρονης.

Η γυναίκα κατάφερε να λυθεί αρκετή ώρα μετά τη φυγή των δραστών με χρήματα και χρυσαφικά από το σπίτι της, ειδοποίησε τις Αρχές και πλέον συνεχίζει να νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Αλεξανδρούπολης.