ΕΛΛΑΔΑ

Λευκάδα: 4χρονος κατάπιε δύο σφήκες - Μεταφέρθηκε με περιπολικό στο νοσοκομείο

Λευκάδα: 4χρονος κατάπιε δύο σφήκες - Μεταφέρθηκε με περιπολικό στο νοσοκομείο

Στιγμές αγωνίας έζησε μία οικογένεια στην παραλία Μικρός Γιαλός στη Λευκάδα καθώς ο 4χρονος γιος τους ενώ έπινε πορτοκαλάδα κατάπιε δύο σφήκες, οι οποίες το τσίμπησαν με αποτέλεσμα να χρειάζεται άμεση διακομιδή σε νοσοκομείο.

Το παιδί άρχισε να κοκκινίζει στο πρόσωπο, είχε φαγούρα και βράχνιαζε. Έτσι οι γονείς του κάλεσαν την αστυνομία και αμέσως στήθηκε μία ολόκληρη επιχείρηση με τη συνδρομή περιπολικού και της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. για να σωθεί το παιδί και να φτάσει έγκαιρα στο Νοσοκομείο Λευκάδας.

Τελικά το παιδί γλίτωσε με τη μητέρα να ευγνωμονεί τους αστυνομικούς που χάρη στη συνδρομή τους κατάφερε να σωθεί το παιδί της.

«Το περιπολικό μαζί με τον αστυνομικό υπηρεσίας κατέβηκε κάτω παρέλαβε τους γονείς με το παιδί και για 20 χιλιόμετρα έκαναν αγώνα δρόμου για να το μεταφέρουν», είπε εκπρόσωπος της αστυνομίας στο Star.

«Βέβαια πρέπει να τους ευχαριστήσουμε γιατί έδωσαν το παιδί μου», είπε η μητέρα ανακουφισμένη μετά την περιπέτεια που έζησε το παιδί της.

Η οικογένεια ευχαρίστησε την αστυνομία και με επιστολή της, την οποία η ΕΛ.ΑΣ. γνωστοποίησε με ανάρτησή της στα social media στις 8 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ευχαριστήρια επιστολή

«Στις 18.06.2023 το απόγευμα στο Μικρό Γιαλό Λευκάδας ο γιος μας έπινε πορτοκαλάδα και μπροστά στα μάτια μας, κατάπιε δύο σφήκες που τον τσίμπησαν στο λαιμό. Το παιδί άρχισε να κοκκινίζει στο πρόσωπο, είχε φαγούρα και βράχνιαζε.

Τηλεφώνησα στο Αστυνομικό Τμήμα να στείλει περιπολικό να ανοίγει το δρόμο για να προλάβουμε το παιδί. Φτάνοντας στο Βλυχό ο ανθυπαστυνόμος Χ.Γ. έγινε θυσία για να γλυτώσει το παιδί, σταμάτησε σε όλα τα φαρμακεία να βρει κάποια ένεση για αλλεργία αλλά δυστυχώς όλα ήταν κλειστά.

Στη Νικιάνα το ΕΚΑΒ παρέλαβε το παιδί με τον σύζυγό μου και μπροστά η ομάδα ΔΙ.ΑΣ. άνοιγαν τον δρόμο για να φτάσουν όσο πιο γρήγορα στο Νοσοκομείο Λευκάδας.

Θέλω να ευχαριστήσουμε ως το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε όλους όσους μας βοήθησαν. Τον ήρωά μας τον ανθυπαστυνόμο, την Υ/Α Α.Θ. και την ομάδα ΔΙ.ΑΣ. για την υπεράνθρωπη προσπάθεια που έκαναν για να σώσουν το παιδί μας».

Διαβάστε επίσης:

Μαύρο ρεκόρ με 106 πνιγμούς στις ελληνικές θάλασσες μέσα σε 45 ημέρες - Δυο παιδιά νεκρά σε 48 ώρες

Ντουέτο – έκπληξη στην Κρήτη: Η Ντόρα Μπακογιάννη τραγουδά σε γλέντι με τον Κωνσταντίνο Αργυρό!

Άνω Λιόσια: Άγρια επίθεση σε 54χρονο σεκιουριτά για να κλέψουν χαλκοσωλήνες - Χαροπαλεύει στη ΜΕΘ