ΕΛΛΑΔΑ

Προκόπης Παυλόπουλος για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Μία κορυφαία Γυναίκα διεθνούς ακτινοβολίας»

Προκόπης Παυλόπουλος για Μαριάννα Βαρδινογιάννη: «Μία κορυφαία Γυναίκα διεθνούς ακτινοβολίας»
EUROKINISSI.

«Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη αφήνει πίσω της, μία ανεπανάληπτη παρακαταθήκη πολύπλευρης κοινωνικής προσφοράς», τόνισε ο τέως Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στο συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο της πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO.

Η είδηση του θανάτου της πρέσβειρας Καλής Θελήσεως της UNESCO, Μαριάννας Βαρδινογιάννη, «σκόρπισε» τη θλίψη και στον πολιτικό κόσμο της χώρας, με τον τέως Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, να αναφέρει ότι «αφήνει πίσω της, μία ανεπανάληπτη παρακαταθήκη πολύπλευρης κοινωνικής προσφοράς».

«Έφυγε από τη ζωή μία μεγάλη Ελληνίδα και κορυφαία Γυναίκα διεθνούς κύρους και ακτινοβολίας, η οποία, με την αμέριστη αλλά και υποδειγματικώς διακριτική συμπαράσταση του Ευπατρίδη συζύγου της, κυρίου Βαρδή Βαρδινογιάννη και των παιδιών της, αφήνει πίσω της μίαν ανεπανάληπτη παρακαταθήκη πολύπλευρης κοινωνικής προσφοράς.

Προσφοράς, η οποία αποκτά ακόμη μεγαλύτερες διαστάσεις αν αναλογισθούμε ότι επικεντρώθηκε κατ’ εξοχήν στην υγεία του Παιδιού και την εν γένει προστασία της παιδικής ηλικίας», σημείωσε ο κ. Παυλόπουλος συλλυπητήριο μήνυμά του.

Σχετικές ειδήσεις