ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Αυτός είναι ο 33χρονος που σκοτώθηκε έπειτα από κατάρρευση γέφυρας - Συνεχίζονται οι έρευνες

Πάτρα: Αυτός είναι ο 33χρονος που σκοτώθηκε έπειτα από κατάρρευση γέφυρας - Συνεχίζονται οι έρευνες

Για την κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα η Αστυνομία προέβη σε τέσσερις συλλήψεις

Ενας 33χρονος είναι ο άνδρας, ο οποίος σκοτώθηκε στην κατάρρευση της γέφυρας στην Πάτρα. Την ώρα που συνεχίζονται οι έρευνες για τον εντοπισμό τυχόν εγκλωβισμένων στα συντρίμια της γέφυρας της Περιμετρικής Πατρών, η οποία κατέρρευσε το μεσημέρι της Κυριακής σαν χάρτινος πύργος, οι τέσσερις συλληφθέντες, δυο χειριστές μηχανημάτων, εργοδηγός και μηχανικός ασφαλείας, πήραν προθεσμία για να απολογηθούν.

Παράλληλα έγινε γνωστή η ταυτότητα του άνδρα που σκοτώθηκε στο σημείο. Σύμφωνα με ανάρτηση του Ασημάκη Κοκκόνη, το θύμα είναι ο Βασίλης 33χρονος Ρομά.

Υπενθυμίζεται ότι άλλοι επτά νοσηλεύονται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο, εκ των οποίων ο ένας είναι σε σοβαρή κατάσταση, ενώ άλλοι τρεις νοσηλεύονται στον Άγιο Ανδρέα.

Για το τραγικό συμβάν η Αστυνομία προέβη σε τέσσερις συλλήψεις. Ο ένας συλληφθείς είναι ο υπεύθυνος του έργου και οι άλλοι τρεις χειριστές. Οι έρευνες για την υπόθεση βρίσκονται σε εξέλιξη.

Να σημειωθεί πως στα δύο νοσοκομεία της Πάτρας παραμένουν ακόμη 8 άτομα, εκ των οποίων δύο εργαζόμενοι οι οποίοι μάλιστα αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα και θα απολογηθούν στον ανακριτή.

Οπως και οι δύο συνάδελφοί τους που χθες πήραν προθεσμία για να απολογηθούν και εξακολουθούν να κρατούνται.