ΕΛΛΑΔΑ

Η ΕΡΤ κατέγραψε λίγο πριν το τέλος τον άτυχο βοσκό στο Βελεστίνο: Προσπαθούσε να σώσει τα πρόβατα

fotia
Στιγμιότυπο από το βίντεο της ΕΡΤ

Η  ρεπόρτερ ανέφερε ότι ο άνδρας, που κατέγραψε η κάμερα, είναι αυτός που έχασε τη ζωή του

Τις τελευταίες στιγμές του βοσκού που έχασε τη ζωή του στη φωτιά στο Βελεστίνο κατέγραψε η ΕΡΤ καθώς βρισκόταν στο σημείο, προκειμένου να καταγράψει τα όσα συνέβαιναν στο πύρινο μέτωπο.

«Κινδυνεύει να καεί ένα κοπάδι προβάτων. Είναι εγκλωβισμένα, βλέπετε τον βοσκό που προσπαθεί, φωνάζει εδώ και πάρα πολύ ώρα στους πυροσβέστες να τον βοηθήσουν, αλλά αντιλαμβάνεστε όταν οι ανθρώπινες ζωές απειλούνται η προτεραιότητα είναι εκεί», είπε η ρεπόρτερ Φρόσω Παύλο

Μετά την είδηση του θανάτου του , η ρεπόρτερ ανέφερε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων ότι ο άνδρας, που κατέγραψε η κάμερα, είναι αυτός που έχασε τη ζωή του.

«Καταρχήν να πω τα θερμά μου συλλυπητήρια για τον κτηνοτρόφο που κάηκε. Τον κτηνοτρόφο που του φωνάζαμε να φύγει από τα πρόβατα, γιατί θα τον έπιανε η φωτιά. Η κάμερα της ΕΡΤ τον έχει απαθανατίσει την ώρα που προσπαθούσε να σώσει τα πρόβατά του, και τον αδελφό του να τον τραβάει. Μόλις τώρα συνειδητοποίησα και ταυτοποίησα τον άνθρωπο που φωνάζαμε να φύγει γιατί θα καιγόταν», ανέφερε η ρεπόρτερ της ΕΡΤ.