Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Τα τελευταία νέα της υγείας των τραυματιών από τον «Ερυθρό Σταυρό»

Στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η μητέρα του 29χρονου, ο οποίος έχασε τη ζωή του από την καταδρομική επίθεση των χούλιγκαν της Ντινάμο Ζάγκρεμπ.
Επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια: Τα τελευταία νέα της υγείας των τραυματιών από τον «Ερυθρό Σταυρό»
1'

Σταθερή και εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση για τους τέσσερις τραυματίες που νοσηλεύονται στον «Ερυθρό Σταυρό» μετά τα επεισόδια στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Σύμφωνα με το MEGA, στο ίδιο νοσοκομείο νοσηλεύεται και η μητέρα του άτυχου Μιχάλη Κατσουρή, η οποία κατέρρευσε την Τρίτη στο άκουσα της είδησης του θανάτου του παιδιού της, παρουσιάζοντας συμπτώματα εμφράγματος. Παράλληλα, η μητέρα του άτυχου οπαδού της ΑΕΚ, κλήθηκε στην αναγνώριση της σορού του γιού της, όπου δεν άντεξε. Έτσι, οι γιατροί αποφάσισαν να παραμείνει κλινήρης.

Σε ό,τι αφορά τους 4 τραυματίες, συνεχίζουν επίσης να νοσηλεύονται. Πρόκειται για τρεις Έλληνες, 26,47 και 48 ετών, νοσηλεύονται στη Νευροχειρουργική κλινική και είναι άπαντες εκτός κινδύνου.

Ο τέταρτος τραυματίας είναι αλλοδαπός, 37 ετών, νοσηλεύεται φρουρούμενος και επικαλέστηκε κοιλιακό άλγος και υποβλήθηκε σε νέες εξετάσεις.

Ροή Ειδήσεων Δημοφιλή