ΕΛΛΑΔΑ

Κίνηση ματ από την ΕΡΤ1 - Ρίχνει στην αρένα το δικό της πρωινό 

Κίνηση ματ από την ΕΡΤ1 - Ρίχνει στην αρένα το δικό της πρωινό 

Τα στελέχη της ΕΡΤ πήραν μία απόφαση που φέρνει νέα δεδομένα στην πρωινή ζώνη

Ξαναμοιράζεται η τράπουλα στην πρωινή ζώνη, αφού η μία ανατροπή μετά την άλλη βλέπει το φως της δημοσιότητας. Μετά τη μετακίνηση της Φαίης Σκορδά στις 12.00, σειρά έχει μία ακόμη αλλαγή που έρχεται από το μέτωπο της ΕΡΤ1.

Σύμφωνα με το τρέιλερ της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον», που βρίσκεται ήδη στον αέρα, ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Τζένη Μελιτά θα λένε την πρώτη «καλημέρα’ για τη νέα σεζόν στις 10.00 από τις 4 Σεπτεμβρίου.

Στο βίντεο βλέπουμε τους δύο παρουσιαστές με αθλητική ενδυμασία, εμπνευσμένους από τους αγώνες της εθνικής ομάδας, να κρατούν μπάλα μπάσκετ και να παίζουν. Η εκπομπή πλέον θα μεταδίδεται καθημερινά στη ζώνη 10.00-13.00, αντί για το μεσημέρι που την βλέπαμε πέρσι.

Η λίστα, λοιπόν, με τα πρωινά μεγαλώνει. Στο μέτωπο του ALPHA, η «Super Κατερίνα» με την Κατερίνα Καινούργιου και τους Γρηγόρη Γκουντάρα, Χρίσλα Γεωργακοπούλου, Γιάννη Πουλόπουλο, Χάρη Λεμπιδάκη και Ανδρέα Μικρούτσικο, θα βγαίνει στον αέρα στις 10.00. Στις 11.00, στο MEGA, η Δανάη Μπάρκα θα βρεθεί και πάλι στη θέση της. Οι Αρης Καβατζίκης, Δέσποινα Καμπούρη και Γιώργος Κρικοριάν, παραμένουν στο «Πάμε Δανάη!».

Αλλαγές θα δούμε στη σύνθεση του «Πρωινού» στον ΑΝΤ1. Ο Γιώργος Λιάγκας θα υποδεχτεί ένα νέο πρόσωπο, την Ελένη Βουλγαράκη. «Μεταγραφή» από τη Σίσσυ Χρηστίδου, η νεαρή κοπέλα θα ασχοληθεί με τα εμπορικά θέματα, αλλά και με τις γυναικείες στήλες. Ο Βαγγέλης Περρής, επίσης, θα εισβάλει στο μαγκαζίνο, ενώ οι Φωτεινή Πετρογιάννη, Τάσος Τεργιάκης και Αρια Καλύβα, θα παραμείνουν στις θέσεις τους. Το ίδιο θα συμβεί και με τη Λίτσα Πατέρα.

Ανακατατάξεις και αλλαγές στο OPEN. Η αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα φέρνει την Ελένη Τσολάκη στην καθημερινή πρωινή ζώνη και απομένει να μάθουμε τις λεπτομέρειες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο Νίκος Γεωργιάδης, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Δημήτρης Μηλιόγλου έχουν δώσει τα χέρια.

Οσον αφορά στο «Breakfast@STAR», η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου θα συνεχίσουν για δεύτερη χρονιά στο STAR με πολλές αλλαγές στην ομάδα και τη θεματολογία. Μαίρη Αργυριάδου, Λιλή Πυράκη και Κωνσταντίνος Ντάφλος είναι τα πρόσωπα που έχουν έρθει σε συμφωνία ενώ ίσως θα δούμε κάποια άτομα ακόμη.