ΕΛΛΑΔΑ

Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο: Με κατάγματα στα πόδια οδηγός και συνοδηγός

Σοβαρό τροχαίο στο Ηράκλειο: Με κατάγματα στα πόδια οδηγός και συνοδηγός

Σοβαρό τροχαίο στη Χερσόνησο Ηρακλείου 

Σοβαρό τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης 17 Αυγούστου, στη Χερσόνησο του Ηρακλείου Κρήτης.

Το ατύχημα συνέβη γύρω στις 5 τα ξημερώματα στην παλιά εθνική οδό. Η μοτοσικλέτα που οδηγούσε 26χρονος Ισραηλινός με συνεπιβάτη 25χρονο ομοεθνή του συγκρούστηκε με γουρούνα την οποία οδηγούσε 25χρονος, επίσης από το Ισραήλ.

Από τη σύγκρουση υπέστησαν κατάγματα στα κάτω άκρα ο οδηγός και ο συνοδηγός της μοτοσικλέτας, οι οποίοι μεταφέρθηκαν με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Βενιζέλειο. Όπως είπε στην ΕΡΤ ο διοικητής του νοσοκομείου Κώστας Τερζάκης, ήδη έχει υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση ο 26χρονος, που είχε τραυματιστεί σοβαρότερα, ενώ χειρουργείται και ο 25χρονος, προκειμένου να αποκατασταθούν τα κατάγματα που φέρουν. Ο ίδιος διέψευσε τις πληροφορίες περί ακρωτηριασμού του 26χρονου.

Στο σημείο άμεσα έσπευσε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τους παρέλαβε και τους μετέφερε στο νοσοκομείο.

Αστυνομικοί του Τμήματος Τροχαίας προχώρησαν στη σύλληψη του 25χρονου οδηγού της τετράτροχης μοτοσικλέτας, ο οποίος είχε εγκαταλείψει το σημείο του ατυχήματος. Ο ίδιος, πάντως, φέρεται να υποστήριξε, πως ειδοποίησε το ΕΚΑΒ για να παραλάβει τους τραυματίες και στην συνέχεια έφυγε, καθώς δεν ήξερε ότι έπρεπε να παραμείνει στον τόπο του συμβάντος μέχρις ότου έρθουν οι αρμόδιες αρχές.

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες από αμέλεια.