ΕΛΛΑΔΑ

Σέρρες: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 18χρονης - Βίντεο από το ταξί που επέβαινε

Σέρρες: Θρίλερ με την εξαφάνιση της 18χρονης - Βίντεο από το ταξί που επέβαινε

Στις Σέρρες είναι σε εξέλιξη ένα θρίλερ με την εξαφάνιση της 18χρονης Πετρούλας, η οποία έχει εξαφανιστεί από την περασμένη Τρίτη. Καταγράφεται σε κάμερα ασφαλείας να μπαίνει σε ένα αυτοκίνητο με έναν άνδρα άγνωστης ταυτότητας πριν χαθούν τα ίχνη της.

Μυστήριο με την οικογένεια της 18χρονης Πετρούλας, που εξαφανίστηκε στις Σέρρες. Το κορίτσι βγήκε έξω από το σπίτι για να μιλήσει στο κινητό και τα ίχνη της χάθηκαν. Κάμερα κατέγραψε το ταξί στο οποίο φέρεται να επιβιβάστηκε, σύμφωνα με μαρτυρίες.

Η 18χρονη εξαφανίστηκε την περασμένη Τρίτη από τις Σέρρες όπου βρισκόταν με τους γονείς και τον αδελφό της, έχοντας πάρει μαζί της την ταυτότητα, το πορτοφόλι και το κινητό της, το οποίο μέχρι σήμερα παραμένει κλειστό. Η Πετρούλα εξαφανίστηκε από τις Σέρρες την περασμένη Τρίτη.

Μάρτυρας ανέφερε ότι την είδε να επιβιβάζεται σε ένα ταξί και να κατευθύνεται προς άγνωστη κατεύθυνση. Κάμερα από κλειστό κύκλωμα κατέγραψε το όχημα στο οποίο φέρεται να βρισκόταν η κοπέλα. Σε βίντεο ντοκουμέντο που έφερε στο φως το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, φαίνεται το λευκό ταξί να περνάει από την πλατεία του χωριού των Σερρών, το οποίο είχε τελικό προορισμό τα ΚΤΕΛ της Μακεδονίας.

Σύμφωνα με τον οδηγό του ταξί, στο όχημα επέβαινε ένας άνδρας ηλικίας 30 - 35 ετών και άλλο ένα άτομο, το οποίο φορούσε κουκούλα και δεν ήταν ευδιάκριτο εάν πρόκειται για άνδρα ή γυναίκα.

Εξαφάνιση Σέρρες: Η έκκληση του αδελφού και της μητέρας της Πετρούλας

Η οικογένεια της Πετρούλας ζουν με την αγωνία, καθώς δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα με το παιδί τους. Ο πατέρας της κοπέλας, μιλώντας στο Star και τη Ραλλιώ Λεπίδου. Όπως είπε, το μόνο που θέλει είναι να βρεθεί και να είναι καλά: «Μόνο να μας πάρει ένα τηλέφωνο να μας πει ότι είναι καλά. Μιλούσε συνέχεια στο τηλέφωνο. Την ψάξαμε παντού, όμως τίποτα. Μας είπαν αργότερα ότι την είδαν να μπαίνει σε ένα ταξί».

Ο αδελφός και η μητέρα του κοριτσιού, μιλώντας στο Live News, κάνουν έκκληση στη 18χρονη να επικοινωνήσει μαζί τους:

«Το μόνο που θέλω είναι να ξέρω πως είναι καλά η αδελφή μου και να μην έγινε κάτι κακό. Η αδελφή μου ήταν πάντα ένας ήρεμος άνθρωπος, καθόταν στο δικό της δωμάτιο. Δεν μιλούσε πολύ, όταν είχε προβλήματα. Στη μαμά μου μίλαγε μόνο όταν είχε κάτι. Δεν πρόσεξα κάτι περίεργο αυτές της ημέρες. Είχαμε πάει και βόλτα, ήταν όλα καλά», υποστήριξε ο αδελφός της.

Από την πλευρά της, η μητέρας της ανέφερε ότι έκανε παρέες με παιδιά του χωριού, ωστόσο δεν γνωρίζει εάν μιλούσε με κάποιον στο διαδίκτυο:

«Υπάρχουν άνθρωποι που παριστάνουν τους μικρότερους στο διαδίκτυο και είναι μεγαλύτεροι. Δεν ξέρω εάν μιλούσε με κάποιο άγνωστο. Εγώ θέλω να παρακαλέσω αυτόν τον άνδρα μεγαλύτερης ηλικίας να μας πούνε πως είναι καλά. Ας πάρει η ίδια στο Α.Τ εάν δε θέλει να πάρει εμάς. Απλά θέλω να ξέρω που βρίσκεται», είπε η απεγνωσμένη μητέρα.