ΕΛΛΑΔΑ

Κακοκαιρία Daniel: «Βοηθήστε μας να τον βρούμε, να τον θάψουμε όπως πρέπει»

Κακοκαιρία Daniel: «Βοηθήστε μας να τον βρούμε, να τον θάψουμε όπως πρέπει»
Eurokinissi.gr

Δραματική είναι η έκκληση των συγγενών του 42χρονου που αγνοείται στον Βόλο καθώς παρασύρθηκε από χείμαρρο εξαιτίας της κακοκαιρίας Daniel

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες για τον εντοπισμό του 42χρονου οδηγού στον Βόλο, ο οποίος παρασύρθηκε από χείμαρρο την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου.

Ο άνδρας βρισκόταν μαζί με τον γιο του στο αυτοκίνητο, όταν ξεκίνησε η καταρρακτώδης βροχή συνέπεια της κακοκαιρίας Daniel, που μέσα σε λιγότερο από μία ώρα μετέτρεψε τον Βόλο σε μία απέραντη λίμνη.

Δραματική είναι η έκκληση των συγγενών για να συνεχιστούν οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα, ενώ καταγγέλουν στον τηλεοπτικό σταθμό OPEN ότι μόνοι τους έψαχναν τον άνθρωπό τους, από την Τρίτη το πρωί.

Σύμφωνα με το OPEN η οικογένεια του αγνοούμενου άνδρα μεειδκή ομάδα σπηλαιολόγων άνοιξε ένα φρεάτιο, στην τάφρο της Αγίας Αικατερίνης, μήπως καταφέρουν και εντοπίσουν ίχνη του 42χρονου.

Ο γιος του αγνοούμενου, προκειμένου να γλιτώσει, σκαρφάλωσε στην οροφή και έτσι κατάφερε να σωθεί, ενώ είδε τον πατέρα του να παρασύρεται από τον χείμαρρο.

Όπως αναφέρθηκε στον τηλεοπτικό σταθμό, πατέρας και γιος δεν κατάλαβαν πόσο γρήγορα πλημμύρισε ο δρόμος, με τον άνδρα να προσπαθεί μάλιστα να σπρώξει το αυτοκίνητο επάνω σε δέντρο, για να έχει αντίσταση, προκειμένου να μην παρασυρθούν, ωστόσο ο 42χρονος δεν κατάφερε να κρατηθεί.

Ανιψιά του αγνοούμενου άνδρα που μίλησε στον τηλεοπτικό σταθμό ανέφερε ότι μετά την δημοσιοποίηση της εξαφάνισης του θείου της κινητοποιήθηκε ο δήμος Βόλου και έστειλε ένα μηχάνημα GCB για να προχωρήσουν οι έρευνες.

«Κάνουμε έκκληση σαν οικογένεια να μας βοηθήσουν να βρούμε τον άνθρωπό μας. Να ηρεμήσει η γιαγιά κι ο παππούς μου που είναι ο γιος τους, η μαμά μου που είναι αδελφός της, η γυναίκα του. Να μείνει εδώ το μηχάνημα να μη φύγει, να ηρεμήσουν οι ψυχές μας, να τα καταφέρουμε να τον βρούμε. Αυτά που βίωσε ο ξάδελφός μου είναι τραγικά, βοηθήστε τον κι εκείνον να ηρεμήσει η ψυχή του, να τον βρει, να τον θάψει όπως πρέπει, να τον χαιρετήσει».