ΕΛΛΑΔΑ

Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών στη δυτική Θεσσαλονίκη

Κινηματογραφική καταδίωξη διακινητή μεταναστών στη δυτική Θεσσαλονίκη

Κινηματογραφική καταδίωξη ενός Πακιστανού διακινητή μεταναστών σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης στη δυτική Θεσσαλονίκη.

Αστυνομικοί της ομάδας ΟΠΚΕ Κιλκίς έκαναν σήμα για έλεγχο σε ύποπτο αυτοκίνητο που κινούνταν προς Θεσσαλονίκη στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου της Χαλάστρας. Ο οδηγός του οχήματος αγνόησε το σήμα των αστυνομικών και ανέπτυξε ταχύτητα. Οι αστυνομικοί ξεκίνησαν να καταδιώκουν το αυτοκίνητο, στο οποίο επέβαιναν ο 29χρονος Πακιστανός οδηγός και τέσσερις παράτυποι μετανάστες, τους οποίους ξεφόρτωσε από το όχημα κατά τη διάρκεια της καταδίωξης. Αστυνομικοί της ΟΠΚΕ Θεσσαλονίκης πέρασαν χειροπέδες σε δύο εξ αυτών.

Όπως αναφέρει το thestival.gr, η καταδίωξη συνεχίστηκε μέχρι τη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης. Το όχημα ακινητοποιήθηκε στον κόμβο των ΚΤΕΛ, όμως ο Πακιστανός προσπάθησε να διαφύγει της σύλληψης τρέχοντας προς την περιοχή του Δενδροποτάμου. Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που συνέδραμαν στην καταδίωξη συνέλαβαν τον 29χρονο, ο οποίος είχε κρυφτεί σε θάμνους στην περιοχή του Δενδροποτάμου.

Ο Πακιστανός οδηγός κατά τη διάρκεια της καταδίωξης πραγματοποιούσε επικίνδυνους ελιγμούς στην Εγνατία Οδό, θέτοντας σε κίνδυνο τη ζωή επιβατών διερχόμενων οχημάτων.

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 29χρονο με την κατηγορία για διακίνηση παράτυπων μεταναστών.

Διαβάστε επίσης:

Λευκάδα: Ο καπετάνιος που ανεβαίνει στη πλώρη του πλοίου και τραγουδάει Καρρά στους επιβάτες

Αρτέμιδα: Αγωνία για τον 30χρονο που έχει εξαφανιστεί - Ο καβγάς πριν χαθούν τα ίχνη του

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις το Σάββατο (30/9) στη λεωφόρο Ποσειδώνος λόγω έργων