ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Με το αποφυλακιστήριο στο χέρι η Ρούλα Πισπιρίγκου - Γιατί δεν βγαίνει από τη φυλακή

Πάτρα: Με το αποφυλακιστήριο στο χέρι η Ρούλα Πισπιρίγκου - Γιατί δεν βγαίνει από τη φυλακή

Με το αποφυλακιστήριο στο χέρι η Ρούλα Πισπιρίγκου που κατηγορείται για τον θάνατο των τριών παιδιών της  - Τι συμβαίνει και δεν βγαίνει από τη φυλακή

Το αποφυλακιστήριο για την προσωρινή κράτηση για τον θάνατο της μικρής Τζωρτζίνας έχει από χθες στα χέρια της η 34χρονη από την Πάτρα. Ωστόσο δεν πρόκειται να βγει σύντομα από τη φυλακή και σίγουρα όχι πριν ολοκληρωθεί η δίκη για τον θάνατο του πρώτου της παιδιού.

Όπως εξήγησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» η Ρούλα Κουσκουρή, πέρασε το 18μηνο της προσωρινής κράτησης της κατηγορουμένης, όμως η ίδια παραμένει στη φυλακή, καθώς έχει κριθεί προσωρινά κρατούμενη και για τις δολοφονίες των δύο άλλων παιδιών της, της Μαλένας και της Ίριδας.

Παρ’ όλ’ αυτά, η δεύτερη προσωρινή κράτηση ισχύει για έξι ακόμα μήνες, που σημαίνει ότι το δεύτερο δικαστήριο για τον θάνατο των δύο κοριτσιών θα πρέπει να επιταχύνει τους ρυθμούς του, στην περίπτωση που η μητέρα αθωωθεί για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Σημειώνεται ότι, όσον αφορά στη συγκεκριμένη υπόθεση, αύριο αναμένεται να καταθέσει ο κ. Α. Τσατσάκης ως μάρτυρας ειδικών γνώσεων και την Πέμπτη θα καταθέσει εκ νέου ο κ. Ράικος, ο οποίος ήταν εκείνος που εντόπισε την κεταμίνη στην Τζωρτζίνα.

Η υπεράσπιση της μητέρας αναμένει επίσης απάντηση στο αίτημα για αποστολή του αίματος που έλεγξε ο κ. Ράικος στον κ. Τσατσάκη, ώστε ο δεύτερος να αναλάβει πλέον τεχνικός σύμβουλος της κατηγορουμένης. Ανάλογα με την απάντηση στο αίτημα αυτό θα κριθεί αν την επόμενη εβδομάδα θα απολογηθεί η μητέρα από την Πάτρα.

Διαβάστε επίσης:

Δίκη Πισπιρίγκου: Οι ουσίες στη Τζωρτζίνα προέρχονται από ιατρογενείς χειρισμούς λέει ο Κραββαρίτης

Δίκη Πισπιρίγκου: «Δεν είναι η αιτία θανάτου της Τζωρτζίνας η κεταμίνη» λένε Κραββαρίτης, Καραμέρης

Ιατροδικαστής Δημακοπούλου: «Η Πισπιρίγκου μπορεί σε 3 χρόνια να έχει πεθάνει» - «Πυρά» σε Ράικο