ΕΛΛΑΔΑ

Χάρης Δούκας: Ποια είναι η 28χρονη σύντροφος του νέου δημάρχου Αθηναίων

Χάρης Δούκας: Ποια είναι η 28χρονη σύντροφος του νέου δημάρχου Αθηναίων

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, κράτησε την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας

Ο Χάρης Δούκας είναι ο νέος δήμαρχος Αθηναίων και θα αναλάβει τα νέα του καθήκοντα από την 1η Ιανουαρίου. Ο 43χρονος Χάρης Δούκας στο μήνυμα νίκης του ευχαρίστησε την οικογένειά του για τη στήριξή της και τους συνεργάτες του. Όμως, λίγα πιο πίσω από εκείνον υπήρχε μια μελαχρινή γυναίκα, που είναι η σύντροφός του.

Στην αρχή του βίντεο η μελαχρινή γυναίκα με το μπλε φόρεμα:

Όπως αποκαλύπτει σήμερα η Σάσα Σταμάτη στην εφημερίδα OnΤime, η μελαχρινή γυναίκα είναι η Γεωργία Πολυτάνου, διεθνολόγος και σύντροφος του νέου δημάρχου Αθηναίων. Κατά το δημοσίευμα, μάλιστα, το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε πρόσφατα.

Ο νέος δήμαρχος Αθηναίων, Χάρης Δούκας, κράτησε την προσωπική ζωή του μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ως προς την προσωπική του ζωή, τα δημοσιεύματα που τον σύστηναν στον κόσμο ανέφεραν απλά ότι έχει μια αδελφή και ότι δεν είναι παντρεμένος.

Ποια είναι η σύντροφος του Χάρη Δούκα, Γεωργία Πολυτάνου

Η Γεωργία Πολυτάνου είναι μια δυναμική και μορφωμένη 28χρονη γυναίκα, η οποία φυσικά και στήριξε με κάθε τρόπο την προσπάθεια αυτή του Χάρη Δούκα.

Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Πειραιά, στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Οικονομικών Σπουδών, έκανε μεταπτυχιακό πρόγραμμα ειδίκευσης με τίτλο «Energy: Strategy, Law and Economics» και σήμερα ασχολείται και αρθρογραφεί για θέματα ενεργειακής ασφάλειας κυρίως στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου και επικεντρώνεται σε πολιτικές κρατών και εταιρειών. Μιλάει πέντε γλώσσες (ισπανικά, αγγλικά, γερμανικά, πορτογαλικά και ιταλικά).