ΕΛΛΑΔΑ

Σε σοκ ο οδηγός του ΟΑΣΘ που χτυπήθηκε από επιβάτες - «Με εγκλώβισαν και άρχισαν να με χτυπάνε»

Σε σοκ ο οδηγός του ΟΑΣΘ που χτυπήθηκε από επιβάτες - «Με εγκλώβισαν και άρχισαν να με χτυπάνε»
EUROKINISSI/Φωτογραφία Αρχείου

Ο 50χρονος οδηγός λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη δέχθηκε άγρια επίθεση από ομάδα νεαρών εξαιτίας μίας παρατήρησης 

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται ο οδηγός του ΟΑΣΘ μετά τον άγριο ξυλοδαρμό του από επιβάτες λεωφορείου στη Θεσσαλονίκη.

Ο 50χρονος άνδρας δέχθηκε επίθεση κατά τη διάρκεια δρομολογίου της γραμμής 72, ΙΚΕΑ-Νέα Μηχανιώνα το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, όταν έκανε παρατήρηση σε μία ομάδα νεαρών, προκαλώντας την αντίδρασή τους που είχε ως αποτέλεσμα να ασκήσουν βία εναντίον του, αφήνοντάς τον με σοβαρά τραύματα.

Ο πρόεδρος των εργαζομένων του ΟΑΣΘ, Γιάννης Δήμκας σημείωσε σε δηλώσεις του ότι τον χτύπησαν με βαρβαρότητα με λαστιχένιο γκλοπ, καθώς φέρει σημάδια σε όλο το σώμα του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ΕΡΤ, όλα άρχισαν όταν επιβάτες του λεωφορείου 72 παραπονέθηκαν στον οδηγό για τη φασαρία που έκαναν 20 περίπου νεαροί και εκείνος προχώρησε σε μία απλή παρατήρηση, ζητώντας τους να ησυχάσουν.

Οι δράστες περίμεναν μέχρι το λεωφορείο να αδειάσει και επιτέθηκαν στον οδηγό λίγες στάσεις πριν τον τερματικό σταθμό. Οι δράστες χτύπησαν σοβαρά στο πρόσωπο και στο σώμα τον οδηγό ο οποίος δεν πρόλαβε να αμυνθεί ή να βγει από τη θέση του.

«Με εγκλώβισαν και άρχισαν να με χτυπάνε»

«Μόλις φτάσαμε στην κεντρική πλατεία της Μηχανιώνας, με πλησίασαν και με εγκλώβισαν στη θέση του οδηγού. Δεν μπορούσα να φύγω, άρχισαν να με χτυπούν στο κεφάλι και σε όλο μου το σώμα», είπε ο οδηγός σε κατάσταση σοκ.

Αυτόπτες μάρτυρες δεν υπήρξαν, καθώς το λεωφορείο βρισκόταν σε σχετική απομακρυσμένη περιοχή, ενώ όταν αποβιβάστηκαν από το λεωφορείο οι δράστες, ο οδηγός κάλεσε αμέσως την αστυνομία, ενώ στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Οι δράστες δεν έχουν εντοπιστεί μέχρι στιγμής, ενώ ο οδηγός έχει καταθέσει μήνυση κατά αγνώστων.