ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η αδερφή της πετάει τα δώρα που αφήνει ο πατέρας της Τζωρτζίνας στον τάφο της»

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Η αδερφή της πετάει τα δώρα που αφήνει ο πατέρας της Τζωρτζίνας στον τάφο της»

«Βάζει ό,τι πράγματα έχει πάνω το μνήμα και τα παίρνει μαζί της και τα πετάει», καταγγέλλει αυτόπτης μάρτυρας για τη Δήμητρα Πισπρίγκου.

Ερωτήματα δημιουργούν μαρτυρίες αλλά και βίντεο ντοκουμέντα για την αδερφή της Ρούλας Πισπιρίγκου, Δήμητρας, η οποία καταγγέλλεται πως πηγαίνει στον τάφο της αδικοχαμένης Τζωρτζίνας και απομακρύνει δώρα που έχει αφήσει στο μνήμα ο Μάνος Δασκαλάκης.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλει αυτόπτης μάρτυρας στην εκπομπή «T-Live», ο Μάνος Δασκαλάκης αφήνει διάφορα δώρα, όπως κουκλάκια και παιχνίδια, στον τάφο της κόρης του, ωστόσο ακόμα και την ίδια μέρα η Δήμητρα Πισπιρίγκου πηγαίνει τα απομακρύνει.

«Πάω πάρα πολλές φορές στο νεκροταφείο γιατί έχω κάποιον δικό μου και έχω δει πάρα πολλές φορές να αφήνει πράγματα ο μπαμπάς της Τζωρτζίνας και πάνε την επόμενη ημέρα, τη μεθεπόμενη και τα πετάνε. Εγώ έχω δει, σίγουρα 2 φορές, τη Δήμητρα, την αδελφή της (Ρούλας). Και πετάει τα πράγματα, έχει σακούλα, έρχεται με ένα μηχανάκι κόκκινο, έχει σακούλα, βάζει ό,τι πράγματα έχει πάνω το μνήμα και τα παίρνει μαζί της και τα πετάει» αναφέρει χαρακτηριστικά αυτόπτης μάρτυρας στον Αlpha.

Σύμφωνα με την εκπομπή, στοιχείο αποτελεί και βίντεο από κάμερα ασφαλείας το οποίο δείχνει τη θεία της Τζωρτζίνας πάνω στο μηχανάκι της να φτάνει στο νεκροταφείο και λίγο αργότερα να διακρίνεται να βγαίνει με μια μεγάλη λευκη πλαστική σακούλα