ΕΛΛΑΔΑ

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα 11 «σε αγαπώ» του Μάνου Δασκαλάκη στην κατηγορούμενη μητέρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Τα 11 «σε αγαπώ» του Μάνου Δασκαλάκη στην κατηγορούμενη μητέρα

Ρούλα Πισπιρίγκου: Η συνεδρίαση διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 29 Νοεμβρίου

Με την απολογία της Ρούλας Πισπιρίγκου συνεχίστηκε την Πέμπτη (23/11) η δίκη για τη δολοφονία της μικρής Τζωρτζίνας. Η κατηγορούμενη μητέρα από την Πάτρα κατά τη διάρκεια της δίκης ξέσπασε πολλές φορές σε δάκρυα.

Στη χθεσινή διαδικασία δύο ήταν τα πρόσωπα που ξεχώρισαν. Το πρώτο ήταν ο γιατρός Ανδρέας Ηλιάδης, για τον οποίο μίλησε με πολύ σκληρά λόγια και το άλλο ο Μάνος Δασκαλάκης, ο οποίος παρακολουθούσε με μεγάλη προσοχή από τα πίσω έδρανα του ακροατηρίου.

Η Ρούλα Πισπιρίγκου στην προσπάθεια που έκανε κατά την απολογία της να πείσει ότι δεν σκότωσε το παιδί της για να επιστρέψει κοντά της ο εν διαστάσει σύζυγός της, διάβασε κατά την απολογία της μία επιστολή του Μάνου Δασκαλάκη στην οποία εξέφραζε τον έρωτά της προς αυτόν.

Η κατηγορούμενη μητέρα αν και δεν διευκρίνισε τη χρονική περίοδο που εστάλη η εν λόγω επιστολή επέμεινε στα τρυφερά λόγια το εν διαστάσει συζύγου της και στα 11 «σ’ αγαπώ» που της έγραφε σε αυτήν.

«Κι αν σε κουράζει όλο αυτό που γίνεται κάθε μέρα, μ’ αρέσει να γίνομαι κουραστικό. Δε θα σταματήσω ποτέ να σου λέω πόσο σ’ αγαπώ», έγραφε μεταξύ άλλων στην επιστολή ο Μάνος Δασκαλάκης, με την κατηγορουμένη να υπογραμμίζει ότι της το έχει γράψει έντεκα φορές.

Ο Μάνος Δασκαλάκης παρακολουθούσε ανέκφραστος όσα ανέφερε η εν διαστάσει σύζυγός του στην απολογία της, χωρίς να αντιδράσει.

Δείτε το βίντεο του Star

Η συνεδρίαση διεκόπη και θα συνεχιστεί στις 29 Νοεμβρίου.

Διαβάστε επίσης:

Καλαμάτα: Επίθεση με πέτρες σε λεωφορείο του Υπεραστικού ΚΤΕΛ

Προφυλακιστέος ο 23χρονος «δράκος των Εξαρχείων» - Η ανακοίνωση του Εφετείου της Αθήνας

Βάρκιζα: Χωρίς ζώνες ασφαλείας οι επιβάτες των δύο οχημάτων που συγκρούστηκαν στα Λιμανάκια