ΕΛΛΑΔΑ

Κορωπί: Νέες καταγγελίες για άγριο bullying από την ομάδα των μαθητών που συνελήφθησαν

Κορωπί: Νέες καταγγελίες για άγριο bullying από την ομάδα των μαθητών που συνελήφθησαν

Γονείς μαθητών σε σχολείο στο Κορωπί καταγγέλλουν ότι η κατάσταση έχει φτάσει στο απροχώρητο

Για επαναλαμβανόμενα περιστατικά βίας μεταξύ ανηλίκων κάνουν λόγο γονείς μαθητών σε σχολείο στο Κορωπί όπου πρόσφατα αποκαλύφθηκε ο άγριος εκφοβισμός που δεχόταν για τρία χρόνια ένας 14χρονος μαθητής.

Μάλιστα σύμφωνα με το ρεπορτάζ για τρία χρόνια επικρατούσε ο νόμος της σιωπής και κανείς από τους άλλους μαθητές δεν είχε καταγγείλει τα βίαια επεισόδια εις βάρος του άτυχου παιδιού.

Χαρακτηριστικό είναι ότι σε ένα από τα περιστατικά είχαν σπάσει την μύτη παιδιού. Μάλιστα δεν είναι λίγες οι περιπτώσεις που τραβάνε και βίντεο τα οποία κυκλοφορούν από κινητό σε κινητό.

Δείτε το βίντεο:

Για την υπόθεση με θύμα έναν 14χρονο, η αστυνομία προχώρησε στη σύλληψη ενός 15χρονου ο οποίος μαζί με άλλον έναν 16χρονο μαθητή προέβαιναν τα τελευταία τρία χρόνια σε συστηματικό εκφοβισμό του μαθητή μέσω εξυβρίσεων, απειλών και πρόκληση επικίνδυνων σωματικών βλαβών εντός και εκτός σχολικού περιβάλλοντος.

Οι αστυνομικοί, παράλληλα, εντόπισαν και το δεύτερο μαθητή που εμπλέκεται στο συμβάν, ο οποίος προσήχθη και εξετάστηκε στο Αστυνομικό Τμήμα Κορωπίου.

Αξίζει να σημειωθεί ότι o 15χρονος, λίγες ώρες πριν συλληφθεί, είχε προσεγγίσει από κοινού με συνομήλικο του, έτερο ανήλικο παθόντα που ανέμενε σε στάση λεωφορείου και υπό την απειλή μαχαιριού τον οδήγησαν σε παρακείμενο σημείο και βιαιοπράγησαν εναντίον του με σκοπό να τον εξαναγκάσουν να κάνει χρήση κάνναβης.