ΕΛΛΑΔΑ

Κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα στην εθνική οδό εξαιτίας της κακοκαιρίας - «Πνίγεται» η Δυτική Ελλάδα

Κλειστό το ρεύμα προς Αθήνα στην εθνική οδό εξαιτίας της κακοκαιρίας - «Πνίγεται» η Δυτική Ελλάδα

Πλημμύρισαν δρόμοι, ζημιές σε σπίτια. Σε συναγερμό βρίσκεται η Δυτική Ελλάδα εξαιτίας της κακοκαιρίας των τελευταίων ωρών.

Δύσκολες ώρες περνάνε οι κάτοικοι στη δυτική Ελλάδα, καθώς η κακοκαιρία των τελευταίων ωρών έχει μετατρέψει τους δρόμους σε ποτάμια και έχει προκαλέσει ζημιές σε σπίτια.

Μάλιστα, εξαιτίας της κακοκαιρίας και για προληπτικούς λόγους, το ρεύμα προς Αθήνα στην εθνική οδό Αθηνών - Πατρών έκλεισε στο ύψος του Ελαιώνα της Αιγιάλειας και η κυκλοφορία διεξάγεται μέσω αμφιδρόμησης.

Την ίδια ώρα, λόγω του κύματος κακοκαιρίας που πλήττει την Δυτική Ελλάδα,εξαιτίας της χιονόπτωσης έχει διακοπεί η κυκλοφορία των οχημάτων στην διαδημοτική οδό που συνδέει την κοινότητα Περιστέρας της Αιγιάλειας με το χιονοδρομικό κέντρο των Καλαβρύτων.

Στην Πάτρα σήμερα το μεσημέρι είχε μπόρα και χαλάζι, μετατρέποντας τους δρόμους σε ποτάμια, νώ δέντρα έπεσαν σε Ρίο και Ακταίο. Στον Πύργο οι ισχυροί άνεμοι προκάλεσαν ζημιές, κυρίως στο παραλιακό μέτωπο. Μάλιστα μικρός ανεμοστρόβιλος σάρωσε την περιοχή και έχει προκαλέσει ζημιές σε στέγαστρα, σύμφωνα με το ilialive.gr.

Τέλος στην Αιτωλοακαρνανία, είναι απαραίτητες οι αντιολισθητικές αλυσίδες στην επαρχιακή οδό, Καλλιθέας – Προυσσού, από το ύψος του 12ου χιλιομέτρου, έως την περιοχή Αραποκέφαλα, εξαιτίας της χιονόπτωσης και του παγετού.