ΕΛΛΑΔΑ

Αγωνία για τον 31χρονο αστυνομικό: Δίπλα του οι συγγενείς του - «Όλοι μας είμαστε χάλια»

Αγωνία για τον 31χρονο αστυνομικό: Δίπλα του οι συγγενείς του - «Όλοι μας είμαστε χάλια»
Newsbomb.gr / Χάρης Γκίκας

Μάχη για να παραμείνει στη ζωή συνεχίζει να δίνει ο 31χρονος αστυνομικός που τραυματίστηκε σοβαρά έξω από το κλειστό γήπεδο «Μελίνα Μερκούρη» κατά τη διάρκεια άγριων επεισοδίων στου Ρέντη - Οι συγγενείς εκφράζουν την αγωνία τους

Δύσκολες ώρες για τον 31χρονο αστυνομικό, ο οποίος χαροπαλεύει στο Κρατικό Νοσοκομείο Νίκαιας, αφού χτυπήθηκε με ναυτική φωτοβολίδα στον μηρό σε επεισόδια έξω από το «Μελίνα Μερκούρη» στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός.

Συγγενείς του αστυνομικού, ελπίζουν για ένα θαύμα και να τα καταφέρει ο δικός τους άνθρωπος. Μιλώντας στο MEGA μιλούν για την περιπέτεια του νέου αστυνομικού.

«Το παιδί από πανελλήνιες πέρασε, έδωσε στην σχολή πέρασε, και είναι αστυνομικός χρόνια, στην Αθήνα, ένα νέο παιδί είναι που έκανε την δουλειά του χτύπησε πάνω στο καθήκον του πάνω στην δουλειά του, τι παραπάνω παιδιά; Εύχομαι να συνέλθει και να σας τα πει ο ίδιος με το καλό», ανέφερε ένας από τους συγγενείς.

Θείος του 31χρονου ένστολου ανέφερε: «Είναι χάλια άστο μην το συζητάς, όλοι μας είμαστε χάλια αλλά δεν έχουμε τίποτα νεότερο δεν ξέρουμε, ότι ξέρετε και εσείς»

Ιατρικό ανακοινωθέν για τον τραυματία αστυνομικό - «Παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση»

Το μεσημέρι της Παρασκευής το Γενικό Κρατικό Νίκαιας, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση ο 31χρονος αστυνομικός εξέδωσε ιατρικό ανακοινωθέν για την πορεία της υγείας του

Ο 31χρονος αστυνομικός υποβλήθηκε σε δεύτερο χειρουργείο σήμερα το πρωί και η κατάστασή του συνεχίζει να χαρακτηρίζεται ως κρίσιμη.

Αναλυτικά το ανακοινωθέν, το οποίο υπογράφει ο διοικητής του νοσοκομείου, Ανδρέας Πλεμμένος:

«Κατόπιν ενημέρωσης των θεραπόντων ιατρών ο ασθενής παραμένει σε κρίσιμη κατάσταση, νοσηλευόμενος στην ΜΕΘ σε καταστολή και μηχανικό αερισμό, υποστηριζόμενος αιμοδυναμικά με ισχυρές δόσεις αγγειοσυσπαστικών φαρμάκων. Σήμερα το πρωί οδηγήθηκε εκ νέου στο χειρουργείο όπου έγινε διάνοιξη των μυικών διαμερισμάτων της κνήμης, εκτεταμένη εκτομή νεκρωμάτων στην περιοχή του τραύματος του μηρού και συμπληρωματική αιμόσταση».