ΕΛΛΑΔΑ

Ηλεία: Καταγγελία για νέο περιστατικό με σκυλιά - Επιτέθηκαν σε κτηνοτρόφο - Κατασπάραξαν πρόβατα

Ηλεία: Καταγγελία για νέο περιστατικό με σκυλιά - Επιτέθηκαν σε κτηνοτρόφο - Κατασπάραξαν πρόβατα

Λίγες ημέρες μετά την τραγωδία με την 50χρονη στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης, κτηνοτρόφος στοΠελόπιο Ηλείας καταγγέλλει ότι σκυλιά του γείτονα κατασπάραξαν τρία πρόβατα και τραυμάτισαν εννέα. 

Νέο σοβαρό περιστατικό με επίθεση σκύλων καταγγέλλεται ότι σημειώθηκε στην Ηλεία μετά την τραγωδία που έλαβε χώρα στη Νεοχωρούδα Θεσσαλονίκης με θύμα μια 50χρονη, την οποία κατασπάραξαν σκυλιά.

Επίθεση από δύο μεγάλα και άγρια σκυλιά Χάσκι, Γερμανού γείτονά του, σε χωριό της Ηλείας, δέχθηκε ο ίδιος, η σύζυγός του και το μικρό κοπάδι με πρόβατα που έχει, καταγγέλλει κτηνοτρόφος. Ειδικότερα, αναφέρει πως τα σκυλιά μπήκαν στο χώρο σταβλισμού των 12 προβάτων του, σκοτώνοντας τα τρία από αυτά και τραυματίζοντας τα υπόλοιπα σοβαρά, τόσο που πιθανότατα σε κάποια από αυτά θα πρέπει να τους γίνει ευθανασία.

Μιλώντας στο OPEN, ο κτηνοτρόφος είπε πως αυτά τα σκυλιά θέλουν να πιούν αίμα, είναι τετράποδοι δολοφόνοι, σκόωσαν τα ζώα σε 10 λεπτά.

Μάλιστα, ο ίδιος ο κτηνοτρόφος εκφράζει φόβους και για το παιδί του. «Άκουσα φασαρία, ήταν ακριβώς δίπλα στα ζώα μου και βγήκα έξω. Μιλάμε μόνο για 10 – 12 ζώα που έχω μόνο για το σπίτι μου. Να φτιάξω λίγο τυράκι και να μπορέσω να ζήσω. Δεν είμαι επαγγελματίας. Μόλις άνοιξα το πορτάκι βλέπω ξαφνικά δύο λυκόσκυλα να έρχονται κατά πάνω μου και σε μένα και στην γυναίκα μου να μας κατασπαράξουν. Ευτυχώς πρόλαβα και έκλεισα το πορτάκι και αυτά ήταν με τα πόδια σηκωμένα πάνω στην πόρτα» κατήγγειλε στο ilialive.gr.

pelopio ktinot 5

«Κάλεσα κατευθείαν την αστυνομία, ήρθαν οι κύριοι από τις φωνές από εδώ που άκουγαν, αυτοί ήταν μεθυσμένοι, είχαν αφήσει τα σκυλιά τους, ο φράχτης εδώ είναι τελείως τρύπιος, ήρθε αυτός ο κύριος και άρχισε να με βρίζει. Αντί να μου ζητήσει συγνώμη άρχισε να με βρίζει» καταγγέλλει.

Παράλληλα, εξέφρασε φόβους για τη ζωή το καθώς ο φτάχτης που χωρίζει τα δύο σπίτια είναι σάπιος, τρύπιος.

pelopio ktinot 2
pelopio ktinot 3

pelopio ktinot 4

ΠΗΓΗ: ilialive.gr